DS Home Добрич: 25 години в служба на общността и клиентите, съчетани със специални предложения и събития

01.05.2024 г. 08:09:26 ч.
/
DS Home Добрич: 25 години в служба на общността и клиентите, съчетани със специални предложения и събития
Г-н Иванов, поздравления за 25 години на ДС Хоум в Добрич! Какво този юбилей означава за вас и вашите клиенти?
Благодаря ви много за поздравленията! За нас, 25-годишният юбилей на ДС Хоум в Добрич е много повече от просто отбелязване на времето. Той представлява години на ангажираност и преданост към нашите клиенти и общността. За нашите клиенти, този юбилей означава дългогодишно доверие в нашите продукти и услуги.
 
Вие сте управител на първия магазин на ДС Хоум, открит през 1999 година. Каква е историята зад успеха на магазина и как се развихте през годините?
Историята зад успеха на първия магазин на ДС Хоум в Добрич започва през 1999 година със силната вяра в нашата визия и посветеност към качеството на обслужване. През годините, с непрекъснати усилия и ангажираност от страна на нашия екип, магазинът се превърна в предпочитано място за търсене на строителни материали и решения за дома и градината. Нашата история е пълна със сътрудничество с клиентите и подкрепа към техните проекти. През годините сме се развивали, въвеждайки нови продукти и услуги, които отговарят на нуждите на нашите клиенти.

 
Какви специални предложения подготвя ДС Хоум за своите клиенти по повод 25-годишния юбилей?
По повод юбилея над 250 продукта от различни продуктови категории ще бъдат предложени с 25% намаление . Целта е клиентите да имат повече възможности за избор, а същевременно да усетят облекчение на бюджетите си, купувайки артикулите на по-ниска цена. DS Home организира и томбола с предметни награди.
 
Томболата с предметни награди звучи интересно! Можете ли да споделите повече детайли за това как можем да участваме?
Цялата верига DS Home организира и томбола с предметни награди, които да бъдат в помощ за ремонта, градината или създаването на уют в дома. В нея може да участва всеки клиент, направил покупка в един от шестте магазина или онлайн на dshome.bg, в периода от 1 май до 31 май 2024 г. Победителите ще бъдат изтеглени в началото на юни 2024 г. Юбилеят ще бъде отбелязан и с мини коктейл почерпка за посетителите на всеки магазин на 9 май 2024 г. от 10 часа. Очакваме клиентите на DS Home Добрич, за да отбележим този специален ден заедно с тях. Това е нашият начин да се свържем по-лично с нашите клиенти и да им благодарим за доверието.
 
Каква е връзката ви с общността в Добрич и околните райони и как се стремите да поддържате тази връзка през годините?
Нашата връзка с общността в Добрич и околните райони е от ключово значение за нас. От самото начало нашата мисия беше не само да бъдем място за пазаруване, но и активен участник в развитието на общността. През годините сме организирали различни инициативи, като благотворителни кампании, събирателни акции за подпомагане на нуждаещите се, спонсорства на обществени събития и много други. Също така, активно се ангажираме с местните училища, спортни клубове и други организации, като предоставяме подкрепа и ресурси за техните проекти. Всичко това е част от нашия ангажимент към общността и стремежът ни да изграждаме дълготрайни и плодотворни взаимоотношения през годините.

 
Въпреки, че DS Home e известен като верига за строителни материали, все по-често виждаме разнообразни продуктите за градинско обзавеждане и релакс зона при Вас? Какви предложения имате за предстоящия сезон и как се възприемат от клиентите Ви?
Вярно е, че DS Home е познат като верига за строителни материали, но също така се гордеем с нашето разнообразие от продукти за градинско обзавеждане и релакс зона. Продуктите като басейни, градинска мебел и столове са станали неотделима част от нашия асортимент, тъй като осигуряват на клиентите възможност да превърнат техните дворове в уютни и релаксиращи кътчета за отдих и забавление. За предстоящия сезон предлагаме разнообразие от нови продукти и модели, които са в съответствие с последните тенденции в аспекта на дизайн и функционалност. Обратната връзка от страна на клиентите ни е много положителна - те ценят високото качество на продуктите ни, разнообразието, което предлагаме и не на последно място - достъпните цени.

 
С какви предизвикателства се сблъсквате като управител на най-стария магазин от веригата и как се справяте с тях?
Като управител на най-стария магазин от веригата се сблъсквам с различни предизвикателства, които идват със статута на магазина и с развиващата се конкурентна среда. Един от основните предизвикателства е да поддържаме репутацията си като водещ доставчик на строителни материали и услуги, като в същото време се адаптираме към променящите се нужди и предпочитания на клиентите. Също така, трябва да се справяме със запазването на високите стандарти на обслужване и управление на магазина, както и да осигурим мотивиран и ангажиран екип. За да се справим с тези предизвикателства, непрекъснато работим върху развитието на нашия персонал, въвеждането на нови технологии и подобряването на процесите в магазина. Важно е да останем в крак с времето и да предлагаме на клиентите най-доброто обслужване и продукти, които отговарят на техните нужди и очаквания.
 
Какви планове имате за бъдещето на ДС Хоум в Добрич и как се надявате да продължите да служите на общността в бъдеще?
Нашите планове за бъдещето на ДС Хоум в Добрич включват постоянно развитие и разширяване на услугите и продуктовата гама, които предлагаме на нашите клиенти. Желаем да продължим да бъдем предпочитан партньор за всеки, който има нужда от строителни материали, решения за дома и градината. Също така, планираме да развиваме и подобряваме нашите обществени и корпоративни инициативи, насочени към подкрепа на общността и опазване на околната среда. Нашата цел е да бъдем активен участник в развитието на общността в Добрич и околните райони, като продължим да предоставяме качествени продукти и услуги, които отговарят на нуждите на нашите клиенти и допринасят за техния успех и благоденствие. 

Коментирайте
Подобни новини
ДФ „Земеделие“ одобри преструктуриране на средства за изплащане на „украинската помощ“
ДФ „Земеделие“ одобри преструктуриране на средства за изплащане на „украинската помощ“
Фирмата с модерната мелница за брашно в Генерал Тошево с награда на „Форбс“
Фирмата с модерната мелница за брашно в Генерал Тошево с награда на „Форбс“
Ето защо проактивните фирми използват еврофинансиране
Ето защо проактивните фирми използват еврофинансиране
Търсят се 27 000 работници за туристическия сезон на Черноморието
Търсят се 27 000 работници за туристическия сезон на Черноморието



Яндекс.Метрика