Начало >Добруджа >Общество

Графа: Шоуто от „Арена Армеец” ще се пренесе и в Добрич (ВИДЕО)

31.08.2017 г. 14:22:41 ч.
/
Графа: Шоуто от „Арена Армеец” ще се пренесе и в Добрич (ВИДЕО)
За първи път ще пея в Летния театър в Добрич. Нямам търпение, защото цяло лято не сме свирили програмата и имаме страхотен спомен от последните концерти. Надявам се, че ще бъде едно запомнящо се време с хората и много емоции. Това заяви в интервю за радио „Добруджа” Влади Ампов – Графа, преди концерта му в Летния театър на Добрич на 19 септември. Идеята на продължението на турнето е да включим градове, които наистина по-рядко участваме. Градове, в които няма толкова много събития, както в други.  Смятам, че хората в тези градове не трябва да бъдат подценявани, напротив. Трябва шоуто да дойде и при тях , а не те да ходят при шоуто. Щастлива съм от факта, че решихме стартът да бъде от Добрич. Аз имам много хубави спомени от този град. Всеки път, когато съм имал клубни участия или големи концерти, публиката е била много възторжена и топла, каза още поп певецът. Той уточни, че това, което са направили в "Арена Армеец", се пренася и на сцените на летните театри и спортните зали – същият сет от песни, същите мултимедии, просто сцените са по-малки. Самата емоция и осветления са същите, така че хората няма да бъдат разочаровани, убеден е Графа.
На сцена ще се качат шестима музиканти. Това са Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани). В някои от концертите отново ще се включат и LaTiDa като беквокали. Нямаме търпение, защото програма е много силна. Хората, които не са идвали на мой концерт, наистина ще бъдат много приятно изненадани от аранжименти, от начина по който звучат песните, защото те звучат много енергично. Същевременно я има и запазената марка – лириката. Има моменти, в които програмата динамически пада до едно много акустично ниво, при което хората могат да се насладят на някои от любимите си парчета в едни по-леки аранжименти. Има много рокендрол, много фънк, много различни стилове, смесени в едно. Мисля, че това наистина ще е един празник на българската музика в Добрич, казва Ампов.
 
Билети за шоуто в Добрич се продават на касата на зала „Добрич” и в бензиностанция OMV (касата на Eventim) на цени от 15 до 30 лв. Всеки закупил два и повече билета, получава подарък – компактдиск с албума „Моменти“. Трима от слушателите на Радио Добруджа ще могат да се срещнат лично с Влади Ампов след концерта. Съвсем скоро ще обявим как може да се случи това.
 
Вижте видео посланието на Графа към феновете му от Добрич!

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Слънцето над Камен бряг на 1 юли (СНИМКИ)
Слънцето над Камен бряг на 1 юли (СНИМКИ)
Прогноза за 1 юли - понеделник
Прогноза за 1 юли - понеделник
Токът поскъпва с 1,77% от утре
Токът поскъпва с 1,77% от утре
Вестник "Глас" с посвещение за празника на община Добричка
Вестник "Глас" с посвещение за празника на община Добричка



Яндекс.Метрика