Начало >Добруджа >Общество

ИЗБОРИ 2021: Красимир Каракачанов: Йордан Йорданов заслужава доверието на добруджанци (ВИДЕО)

18.10.2021 г. 19:56:14 ч.
/
ИЗБОРИ 2021: Красимир Каракачанов: Йордан Йорданов заслужава доверието на добруджанци (ВИДЕО)
„Водачът на листата ни в Добрич Йордан Йорданов е човек със сериозен опит като общественик, със стабилна професия и семейство. Той е един от добрите ни депутати в предишното Народно събрание и заслужава доверието на добруджанци“, заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов. Той е на посещение в областта днес, като ще се срещне с членове и симпатизанти на партията в Добрич, Тервел и Балчик.
Красимир Каракачанов отбеляза, че по традиция в област Добрич листата на ВМРО е съставена изцяло от местни хора. Той е уверен, че ако партията получи нужната подкрепа от българския народ на 14 ноември, ВМРО ще има депутат от 8-ми МИР – Добрич.
„Самостоятелното участие е по-правилното. Явно беше грешка предишната прибързана коалиция и нашите избиратели бяха разочаровани. Надявам се със самостоятелното участие да дадем един положителен сигнал на всички онези български патриоти, които ни подкрепяха преди, но на последните избори си останаха вкъщи“, сподели Красимир Каракачанов.
„За мен е чест и отговорност да бъда водач на листа, съставена изцяло от добруджанци. Чест е, защото бях номиниран от всички структури в областта. Отговорност е, защото се оказва, че съм единственият водач на листа, който е роден, израснал и продължава да живее в Добрич от всички парламентарно представени партии в 44-то, 45-то и 46-то Народно събрание и от тези, на които им дават шанс да влязат в следващото“, заяви първият в листата на ВМРО за област Добрич Йордан Йорданов.
Негови регионални приоритети като народен представител ще бъдат земеделие, туризъм, инфраструктура и работни места. Да си народен представител от Добрич за мен не е професия, а кауза, която чувствам със сърцето си, сподели Йордан Йорданов.
Националните приоритетите на ВМРО в следващия парламент традиционно ще бъдат доходите, борбата с престъпността, разрешаването на демографската криза и на проблема с неинтегрираното циганско население. Спешно в дневния ред на обществото трябва да бъде вкарана и икономическата криза, вследствие на ковид кризата, защото служебното правителство изтърва положението и спекулата се развихри още преди да влязат в сила новите цени на тока, заяви Красимир Каракачанов. Изграждането на АЕЦ – Белене или седми блок в Козлодуй са варианти за независима енергетика, смята той. В следващия парламент ВМРО ще настоява за премахването на т. нар. свободна борса за ел. енергия и на КЕВР.
Няма евроатлантически ценности, има национални и християнски ценности, и трябва да защитаваме нашата икономика и българския бизнес – така, както го правят другите европейски държави, категоричен е Красимир Каракачанов. Без държавна протекция и държавна помощ много фирми ще фалират и много хора ще останат без работа и ще напуснат България, смята председателят на ВМРО. Никога не сме предавали българските национални интереси и винаги сме се борили за тяхното отстояване, подчерта Красимир Каракачанов.
Хората трябва да си спомнят, че когато ВМРО е било част от управлението е имало стабилност в България, припомни Йордан Йорданов.
Визитата на Красимир Каракачанов в Добрич започна с посещение на изложбата „Освобождението на Добруджа по време на Първата световна война 1916 – 1917 г.“ в музея в градския парк.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Областният управител информира общинските епизоотични комисии за нуждата от третиране срещу  ливадна пеперуда
Областният управител информира общинските епизоотични комисии за нуждата от третиране срещу ливадна пеперуда
Ремонтни дейности в Добрич на 9 август
Ремонтни дейности в Добрич на 9 август
Времето на 9 август
Времето на 9 август
Здравко Здравков: Основната задача е провеждането на честни, прозрачни и демократични избори (ВИДЕО)
Здравко Здравков: Основната задача е провеждането на честни, прозрачни и демократични избори (ВИДЕО)Яндекс.Метрика