Камен Крумов за успеха на Teen Boom Fest и бъдещето на младежките инициативи в DS Park

25.09.2024 г. 14:37:47 ч.
/
Камен Крумов за успеха на Teen Boom Fest и бъдещето на младежките инициативи в DS Park
Камен Крумов говори за успеха на Teen Boom Fest и бъдещето на младежките инициативи в DS Park.

Г-н Крумов, как оценявате първото издание на Teen Boom Fest?
Камен Крумов: Изключително съм щастлив от резултатите и от невероятната посещаемост, която имаше събитието. Над 5000 младежи преминаха през DS Park през целия ден, което показва, че такъв тип инициативи имат място в Добрич. Нашата цел беше да съчетаем забавлението с важни социални послания като превенцията на наркотиците, агресията и кибертормоза. Радвам се, че успяхме да постигнем това.



Какви бяха най-впечатляващите моменти от събитието за вас?
Камен Крумов: Фен срещите с инфлуенсърите и влогърите като ARTi, Megsun, Linsho, Йоан – Петър, Ei Bo и Black Gogo бяха наистина вълнуващи. Видяхме колко много млади хора се вдъхновяват от тях и как те използват влиянието си, за да говорят по важни теми. Вечерният концерт с Torino & Pashata и I.N.I. също беше на много високо ниво – енергията на сцената беше заразителна. Освен това организирахме игри и активности през целия ден, които също привлякоха голям интерес и допринесоха за веселата атмосфера.



Какви са бъдещите планове на DS Park за подобни инициативи?
Камен Крумов: Teen Boom Fest е само началото. DS Park и занапред ще бъде домакин на събития, които съчетават забавление и социална ангажираност. Подготвяме нови инициативи, които да продължат да радват нашите посетители и да направят DS Park не само търговски, но и социален център на региона.



Какво според вас прави DS Park толкова привлекателен за младежите?
Камен Крумов: DS Park е повече от място за пазаруване. Ние сме място за социализация, където младите хора могат да се забавляват, да се срещат със своите идоли, да участват в игри и събития, които са близки до техните интереси. Оттук нататък ще се стараем да поддържаме разнообразна програма и да предлагаме актуални теми, които вълнуват младото поколение. Освен това, нашата модерна инфраструктура и удобното местоположение правят DS Park идеален център за такива мероприятия.



Каква беше ролята на партньорите за успеха на събитието?
Камен Крумов: Партньорите ни бяха ключови за успеха на Teen Boom Fest. Община Добрич, DS Home, DM, ресторант Фесто и банка ДСК дадоха своя принос, като ни подкрепиха в организацията и реализирането на фестивала. Тяхната помощ ни позволи да предложим на младежите едно наистина качествено и запомнящо се събитие. Ние в DS Park ценим такива партньорства и ще продължаваме да работим с тях за бъдещи инициативи.



Какво е вашето послание към младежите, които посетиха Teen Boom Fest?
Камен Крумов: Бих искал да им кажа, че те са бъдещето на нашия град и регион. Ние в DS Park вярваме в тяхната енергия, талант и потенциал. Teen Boom Fest беше организиран, за да им даде сцена, на която могат да бъдат себе си, да се забавляват и същевременно да получат важни послания за социална отговорност. Ще продължим да ги подкрепяме и да създаваме още такива събития, които да ги вдъхновяват и насърчават към положителни действия. 

https://www.facebook.com/dsparkdobrich




Коментирайте
Подобни новини
КЕВР утвърди с 1.9 % по-висока цена на природния газ за септември
КЕВР утвърди с 1.9 % по-висока цена на природния газ за септември
Превозвачите заплашват със стачки заради ремонти в страната
Превозвачите заплашват със стачки заради ремонти в страната
Земеделци настояват за създаването на дъждовни облаци от държавата
Земеделци настояват за създаването на дъждовни облаци от държавата
Направиха първа копка на иновативен жилищен комплекс в Добрич (ВИДЕО и СНИМКИ)
Направиха първа копка на иновативен жилищен комплекс в Добрич (ВИДЕО и СНИМКИ)



Яндекс.Метрика