Начало >Добруджа >Общество

ИЗБОРИ 2021: Каракачанов: Добрич отново ще има един активен, почтен и работещ народен представител (ВИДЕО)

29.03.2021 г. 11:06:59 ч.
/
ИЗБОРИ 2021: Каракачанов: Добрич отново ще има един активен, почтен и работещ народен представител (ВИДЕО)
Убеден съм, че отново ще се представим много добре на изборите тук и Добрич отново ще има един активен, почтен и работещ народен представител в лицето на Йордан Йорданов. Това заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов, който посети Добрич, за да подкрепи местната листа с кандидати.

Има области, в които сме изпратили национално известни личности, но тук няма нужда, защото имаме достатъчно познати и авторитетни хора, които нямат нужда от помощ отвън, обясни лидерът на войводите защо всички в листата за 8-ми МИР са добруджанци.

„Водачът Йордан Йорданов е млад и почтен човек, един от малкото политици в България, за които никой не може да каже нищо лошо. Той е човек, който когато е поемал ангажимент към обществото като общински съветник или народен представител, съвестно, точно и почтено е изпълнявал задълженията си. Гражданите на Добрич го познават и като учител, общественик и човек, който повече от 20 години е активен в граждански и патриотични инициативи“, заяви Красимир Каракачанов, който в натоварената си програма като военен министър и водач на листите във Варна и Плевен намери време да посети Добрич и да се срещне с членове и симпатизанти на организацията.

По традиция ВМРО винаги залага само на местни хора в своята листа в Добрич - без външна намеса и парашутисти, спуснати от партийна централа, отбеляза Йордан Йорданов. Това показва пълно доверие и пълна подкрепа на националното ръководство към град Добрич и областта, допълни водачът в листата на патриотите. Средната възраст на листата е 36 години. Кандидатите са специалисти в различни сфери – право, икономика, образование и др., като обединяващото между тях е, че всички са предпочели, след като завършат висшето си образование, да се завърнат по родните си места в Добруджа, да се докажат и да създадат семейства тук.

„Ние не сме просто листата на ВМРО. Ние сме отборът на ВМРО. Всички действаме в колектив, никой не работи за своя преференциална кампания. Това ни дава още по-голяма увереност, че ще успеем да постигнем добри резултати, каквито наблюдаваме в региона в последните години. Присъствието на ВМРО става все по-осезаемо във всички общини на областта и можем да кажем, че сме една от водещите политически сили в област Добрич“, сподели Йордан Йорданов.

Самият той е имал номинации и в други области, но въпреки възможността да бъде на избираема позиция в няколко листи, е решил да се кандидатира само от Добрич и да продължи да представлява и да защитава своя роден край в Народното събрания.

Личен приоритет на Йордан Йорданов ще бъде увеличаването на доходите на учителите да продължи и през следващия мандат, за да бъде преподавателската професия желана от младите.

Приоритетите на ВМРО на национално ниво в следващия парламент ще бъдат продължение на свършеното през изминалите 4 години - доходи, семейство и сигурност – средна пенсия от 700 лв., по-големи данъчни облекчения за едно, две или три деца, защита от джендър идеологията, модерна и боеспособна армия, справяне с циганската престъпност и интеграцията на това население чрез труд и образование, а не с доклади и раздаване на пари на калпак, заяви Красимир Каракачанов.

Основният външен приоритет на ВМРО остава Македония. Няма да допуснем в Европейския съюз да влезе Северна Македония, докато се държи като Северна Корея и докато политиците й създават омраза между един народ, разделен от изкуствена граница, категоричен е Красимир Каракачанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Времето на 16 юни
Времето на 16 юни
Над 7700 лева събраха на благотворителното надсвирване за кампанията „Да помогнем на Сиси да проходи“ (СНИМКИ)
Над 7700 лева събраха на благотворителното надсвирване за кампанията „Да помогнем на Сиси да проходи“ (СНИМКИ)
ЦИК обяви официално имената на новите депутати
ЦИК обяви официално имената на новите депутати
Румънеца и Енчев в хита на лятото и тандем с украинска звезда (ВИДЕО)
Румънеца и Енчев в хита на лятото и тандем с украинска звезда (ВИДЕО)Яндекс.Метрика