Начало >Добруджа >Общество

Кои мъжки мокасини ще бъдат модерен избор този сезон?

01.09.2022 г. 09:43:17 ч.
/
Кои мъжки мокасини ще бъдат модерен избор този сезон?
Обувките... те са онази част от мъжкия аутфит, която го завършва, която прави най-ярко впечатление. Те са символ на класа, стил, усет, индивидуален почерк. И когато са наистина безупречни, няма как един мъж да остане незабелязан.  А когато говорим за стилни мъжки обувки, които имат силата да трансформират всяка визия, неизбежно е да не отделим специално внимание на мокасините. Веднъж щом успеят да си извоюват място в гардероба, остават завинаги. Те са неотлъчни партньори на силния пол през всички сезони, особено през топлите. Пролетта успешно си партнират с леки чорапи, които могат да бъдат акцент във визията, а зимата, ако е мека, перфектно се съчетават с тесен деним.
Но кои модели мъжки мокасини ще бъдат актуални този сезон и на кои цветове да заложите? Направихме щателен преглед  на най-добрите модели, които със сигурност ще ви станат любими и ще се настанят трайно в гардероба  за повече от година.

Кои модели мъжки мокасини ще бъдат актуални този сезон?


В MODIVO.bg ще откриете голямо разнообразие от най-актуалните за сезона мокасини мъжки, представени в широка гама, сред които всеки мъж със сигурност ще избере своя модел, който перфектно ще се впише в цялостния му стил, подчертавайки неговата иднивидуална уникалност.
Истината е, че мокасините са изключителна обувка за градския стил, която буквално може  да бъде носене от сутрин до вечер. Те ще ви придружат до офиса, след което директно може да скочите на вечеря, а после до някой клуб.

Ето и най-актуалните мъжки издания:

Класика или т.нар. driving mocs

Този модел се отличава със своите ясни линии и невидим шев. Характеризират се с изключителни комфорт, удобство и практичност. Придават италиански чар и са винаги актуални. Перфектно се съчетават с чино панталони, в комбинация с блейзър или риза с мотиви.
Мокасини с пискюли
В момента това са едни от най-модерните модели и преживяват своя апогей благодарение на инстаграм инфлуенсърите и блогърите. Характеризират с по-заострани върхове, а саята им е с пискюли.
Този вид мокасини са изключително тренди и са за онези мъже, които имат засилен афинитет към модата. Чудесно се съчетават с всички дрехи от закачалките, особено с  мъжки дънки и са must have за сезона.
Моряшки мокасини
Тази вариация мокасини е най-небрежният вариант и също спада към класиките. Отличават се с бяла подметка и имат кожена каишка, преплетена в горната част на обувката. Обикновено са в син цвят и се асоциират с летния сезон. Ако предпочитате по-небрежния стил, този тип мокасини е за вас.

Кои са най-популярните цветове за сезона?
В MODIVO ще открите невероятно разнообразие от цветови палитри на мокасини, които са най-актуалните за сезона. В офертата са налични модели изработени от естествена кожа и велур с подпис от най-добрите световни брандове.
Ще откриете издания в хипнотизиращи цветове, като кафяво, черно, синьо,  бургунди. За летния сезон може да заложите на жълто, зелено или червено.


Ако предпочитате класиката и сте по-практични, изберете сиво или бежово, но ако обичате да се откроявате от тълпата и да правите ярко впечатление, тогава горчица или шоколадов нюанс ще са перфектния чифт за вас.
В заключение ще кажем: винаги избирайте модел, който ще резонира отлично на личния ви стил и ще бъде ваш запазен почерк, а за тренда не се притеснявайте. Следете отблизо офертите на MODIVO.bg и бъдете в синхрон с най-актуалните тенденции.

Коментирайте
Подобни новини
Водните аварии днес
Водните аварии днес
17-годишна англичанка е доброволец в РБ „Дора Габе” (ВИДЕО)
17-годишна англичанка е доброволец в РБ „Дора Габе” (ВИДЕО)
Времето в сряда
Времето в сряда
Семейство Станчеви – най-четящото семейство в Добрич (ВИДЕО)
Семейство Станчеви – най-четящото семейство в Добрич (ВИДЕО)



Яндекс.Метрика