Начало >Добруджа >Общество

Красимир Николов е номинацията на ГЕРБ за кандидат за кмет на Добрич

25.07.2023 г. 13:05:41 ч.
/
Красимир Николов е номинацията на ГЕРБ за кандидат за кмет на Добрич
Красимир Николов – общинския лидер на ГЕРБ - Добрич е единствената номинация за кандидат за кмет на град Добрич. Тя е единодушно подкрепена от Общото събрание на провелото се вчера вечерта заседание на членовете на партията в областния град.
На заседанието са обсъдени и номинациите на общинската структура за общински съветници на град Добрич.
Приемам тази номинация като голяма отговорност и оценка за добрите резултати на ПП ГЕРБ в Добрич на последните парламентарни избори, каза Красимир Николов.
Той е с магистърска степен по специалността „Софтуерни технологии“ в ШУ „Еп. Константин Преславски“, със специализация за учител по информатика и информационни технологии.  Красимир Николов бе заместник - областен управител на Добрич в продължение на 4 години в правителството на Борисов 3, народен представител в 45-ото НС и е общински лидер на ГЕРБ-Добрич.
За кандидати за общински съветници, освен петимата членове на общинското ръководство на партията, са номинирани и част от сега действащите общински съветници на ГЕРБ в ОбС – Добрич, както и около 10 членове на младежката организация на партията в областния град. Говорим за млади хора с висше образование, които са специалисти в различни сфери – култура, земеделие, транспорт и др. Това е ясен сигнал, че вървим към едно поетапно обновяване на листите на ПП ГЕРБ, така както е в цялата страна, коментира общинският председател на ГЕРБ - Добрич. Избрани са 41 имена за пълна листа с кандидати за общински съветници.
С решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ до 26 юли трябва да се проведат събрания на общинските организации, на които да бъдат номинирани кандидати за кметове и общински съветници за предстоящите местни избори. Подобни събрания вече са проведени от местните структури на партията във всички общини в област Добрич.
Направените по места номинации за кметове и общински съветници ще бъдат разгледани и обсъдени от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. Яснота за окончателните резултати се очаква  да има в началото на месец септември.

Коментирайте
Подобни новини
Смениха областния управител на Добрич
Смениха областния управител на Добрич
Орлето Илия от с. Александрия се завърна на родна земя
Орлето Илия от с. Александрия се завърна на родна земя
ЦИК изтегли номерата на партиите и коалициите в бюлетините за вота 2 в 1
ЦИК изтегли номерата на партиите и коалициите в бюлетините за вота 2 в 1
 Мая Димитрова: Промяна в България може да настъпи само при висока избирателна активност  (ВИДЕО)
Мая Димитрова: Промяна в България може да настъпи само при висока избирателна активност (ВИДЕО)



Яндекс.Метрика