Начало >Добруджа >Култура

Луиза Григорова и Башар Рахал в „Отблизо “на добричка сцена

12.09.2023 г. 11:07:10 ч.
/
Луиза Григорова и Башар Рахал  в „Отблизо “на добричка сцена
„Отблизо“ един спектакъл с Луиза Григорова, Башар Рахал, Александър Сано, Любомира Башева ще се играе на 10 октомври  от 19.00 часа в Добрич. На сцената на зала „Добрич/органова/ ще се разиграе драматичен сюжет от Патрик Марвър.
Пиесата “Отблизо” на британския драматург, бивш стенд-ъп комедиант и настоящ носител на Награда “Тони”, Патрик Марбър, оживява на сцената  през тази година.Тя е позната на българските фенове от култовия филм “Отблизо” (Closer) с неподражаемото участие на Джулия Робъртс, Джъд Лоу, Натали Портман и Клайв Оуен. В главните роли почитателите на театралното изкуство сега ще видят популярните български актьори Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Башар Рахал и Любомира Башева.
Режисьор на спектакъла е Антон Угринов, сценографията и костюмите са на Елис Вели, а музиката - на Калин Николов. “Отблизо” е история, която проследява дванадесет любовни епизода от живота на две жени и двама мъже, свързани от невидимите нишки на страстта и привличането. Отдалеч техният копнеж по любовта и щастието изглежда красив, трепетен и романтичен, но отблизо може да се окаже твърде жестоко занимание...
 
“Отблизо” е безпощадна дисекция на любовта, гарнирана с лъжи, изневери, ревност, страст, сълзи и много смях. Един разказ за това, че границата между любов и омраза е твърде тънка. Между върховно щастие и непреодолима мъка също.

Билети на касата на Младежки център и органова зала
 

Коментирайте
Подобни новини
Културните събития в Добрич 25-30 септември
Културните събития в Добрич 25-30 септември
Концерт на Виктория Василенко – пиано и Мирослав Петков – тромпет в Добрич
Концерт на Виктория Василенко – пиано и Мирослав Петков – тромпет в Добрич
„Принцеса Бум – Тряс“ с премиера утре в ДКТ“Дора Габе“(АУДИО)
„Принцеса Бум – Тряс“ с премиера утре в ДКТ“Дора Габе“(АУДИО)
Драгомил Георгиев оглави Сдружението на писателите в Добрич (ВИДЕО)
Драгомил Георгиев оглави Сдружението на писателите в Добрич (ВИДЕО)Яндекс.Метрика