Мегаминьоните цепят мрака в „Аз, проклетникът 4“ в кината от 5 юли (ВИДЕО)

09.05.2024 г. 16:53:07 ч.
/
Мегаминьоните цепят мрака в „Аз, проклетникът 4“  в кината от 5 юли (ВИДЕО)
В необятното царство на анимацията Аз, проклетникът се откроява ярко като най-успешния анимационен франчайз в историята на киното, с приходи от над 4,6 млрд. долара. Но успехът и привлекателността на вселената на Гру и Миньоните се простира далеч отвъд боксофис постъпленията. В основата си любимата сага на Illumination завладява публиката навсякъде по света със своите очарователни герои, колоритна анимация и хумор, който не познава граници на език или култура. На 5 юли, само в кината, предстоящият нов филм от поредицата Аз, проклетникът 4 остава верен на тази пленителна същност, докато смело навлиза във вълнуваща нова ера на миньонска вакханалия, представяйки ни… мегаминьоните.
Ексклузивен трейлър на Аз, проклетникът 4 ни потапя директно в хаоса около опита на Антизлодейската лига да създаде специален серум, целящ да превърне вездесъщите жълтури в брилянтни агенти. Или те просто ще експлодират – все още не е съвсем сигурно какъв точно е ефектът от манипулацията. В крайна сметка резултатът се оказват мегамиьоните – супероръжие, което или ще помогне на Гру в борбата му срещу отмъстителния злодей Максим Ле Мал, или допълнително ще влоши и без това заплетеното положение. При всички случаи, както ни уверява и самият трейлър, забавата е гарантирана.

За филма:
Всичко в живота на любимия на малки и големи суперзлодей Гру, превърнал се в агент на Антизлодейската лига, изглежда повече от перфектно, когато той, съпругата му Луси и техните момичета Марго, Едит и Агнес приветстват в редиците си най-новия член на семейството – Гру Джуниър. Но бебе не се гледа лесно, особено когато имаш за „помощници“ вездесъщите жълти пакостници, а и прилично проклетият бебок има твърдото намерение да тормози баща си по всички възможни начини. В добавка известният злодей Максим Ле Мал избягва от затвора и заедно с фаталната си приятелка Валентина се зарича да отмъсти на Гру, което налага цялото семейство да бъде преместено в безопасност в тайна квартира на АЗЛ. Но колко безопасно може да е положението, когато миньоните са наоколо, а и сърце-злодейско спокойно не седи и скоро Гру и семейството планират нещо дръзко.

Режисьор на Аз, проклетникът 4 е Крис Рено (Аз, проклетникът, Сами вкъщи), а ко-режисьор е Патрик Делаж (Ела Изпей! 2, Сами вкъщи 2). Сценарият е дело на Кен Даурио (Аз, проклетникът) и Майк Уайт (Белият лотос), а продуценти са създателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и Брет Хофман (Супер Марио Bros.: Филмът).
Проклетията става мега с Аз, проклетникът 4  от 5 юли в кината на 2D, 3D, 4DX и IMAX.

Видео:

Източник:PR Forum Film

Коментирайте
Подобни новини
„Моторджии“ ни канят в света на забраненото  от 21 юни само в кината (ВИДЕО)
„Моторджии“ ни канят в света на забраненото от 21 юни само в кината (ВИДЕО)
Михаела Маринова и Любо Киров пуснаха дуетната песен "Вселена" (ВИДЕО)
Михаела Маринова и Любо Киров пуснаха дуетната песен "Вселена" (ВИДЕО)
„Гарфилд: Филмът“ тръгва по кината от  24 май (ВИДЕО)
„Гарфилд: Филмът“ тръгва по кината от 24 май (ВИДЕО)
Този август си казваме „Никога повече“ само в кината (ВИДЕО)
Този август си казваме „Никога повече“ само в кината (ВИДЕО)Яндекс.Метрика