Мрачната легенда за "Гарванът" възкръсва от днес само в кината (ВИДЕО)

23.08.2024 г. 09:15:03 ч.
/
Мрачната легенда за "Гарванът" възкръсва  от днес само в кината (ВИДЕО)
От днес 23 август, Гарванът отново ще ни попилее с могъщия си размах само в кината. Базиран на емблематичния графичен роман на Джеймс О'Бар, докоснал безброй хорa, модерната адаптация говори езика на новото поколение, като същевременно запазва духа на легендрания шедьовър от 1994 г. с покойния Брандън Лий. Този път в ембелматичната роля на Ерик виждаме младия и талантлив актьор Бил Скарсгард, известен със смразяващия си образ на Пениуайз в То, а дръзката режисура на Рупърт Сандърс новаторски ни потапя дълбоко в суровата, неподправена история за любов, загуба и скръб, обгърнати в нестихващо желание за мъст, отново ще разтърси света.

В сенчестите прегръдки на мрачния свят на Гарванът, в който ехото на скръбта отеква, а завесата между световете става все по-тънка, сродните души на Ерик Дрейвън (Скарсгард) и Шели Уебстър (FKA twigs) се преплитат в танц на любовта и трагедията, когато демоните от тъмното ѝ минало ги застигат и двамата са брутално убити. Получил шанса да спаси истинската си любов, като се жертва, Ерик е дарен със сила, която надхвърля границите на смъртта. Прекосявайки неземните царства на живите и мъртвите, пътят на Ерик е осеян със сенки и осветен от трептящите пламъци на отмъщението. Той безмилостно преследва онези, които са отнели единственото му щастие и се заклева да пренапише трагичната история на тяхната гибел, за да си върне светлината, която им е така несправедливо открадната.

В динамично и визуално зашеметяващо видео безсмъртният образ на Бил Скарсгард се оказва в брутална, кървава битка, която се разгръща на фона на въздействащо оперно изпълнение. Докато завладяващите мелодии отекват, контрастът между пленяващата музика, която превръща всяко движение в убийствен танц, и потресаващото насилие създава спираща дъха драматична сцена, която подчертава свирепата решителност на Ерик и безпощадния свят, в който живее той. Този ярък момент демонстрира забележителния талант и несравнимо присъствие на обичания актьор, като същевременно загатва за малка част от ада, който ни очаква в предстоящата грандиозна продукция.


Режисьор на Гарванът е Рупърт Сандърс, а сценаристи са Зак Бейлин и Уилям Шнайдър. Продуценти са Едуард Р. Пресман, Самюъл Хадида, Виктор Хадида, Джон Дженкс и Моли Хасъл. Актьорски състав включва Бил Скарсгард, FKA twigs, Дани Хюстън и др.
Усещаме сковаващата самота на Гарванът от утре, 23 август, само в кината и 4DX.
 

Видео:

Източник:PR Forum Film

Коментирайте
Подобни новини
Любо Киров ни представя своето „Последното решение“ (ВИДЕО)
Любо Киров ни представя своето „Последното решение“ (ВИДЕО)
Ирина Флорин представи нови песен и клип към нея (ВИДЕО)
Ирина Флорин представи нови песен и клип към нея (ВИДЕО)
Започваме учебната година със „Злосторница“ от 22 ноември само в кината (ВИДЕО)
Започваме учебната година със „Злосторница“ от 22 ноември само в кината (ВИДЕО)
Михаела Маринова анонсира нов албум с песента "Да избягам" (ВИДЕО)
Михаела Маринова анонсира нов албум с песента "Да избягам" (ВИДЕО)



Яндекс.Метрика