На какви видове спорт може да се залага в PalmsBet?

14.08.2021 г. 08:40:46 ч.
/
На какви видове спорт може да се залага в PalmsBet?
Palms bet е един от най-бързоразвиващите се онлайн букмейкъри. Сайтът съдържа богат асортимент от опции за спортни залози, който може да задоволи и най-претенциозните играчи. Доказателство за това е сериозният интерес към него от редица други портали. Така Palms bet и Efirbet са чудесен пример за сътрудничество през годините, в името на най-добрия краен продукт за клиента.
Не е изненада, че особено популярен е разделът футбол. В него могат лесно и достъпно да бъдат открити комерсиалните и авторитетни първенства. Екзотичните дестинации също не са пренебрегнати в Palmsbet и така играчите имат практически денонощна възможност за адреналин.
 
Една от най-нашумелите опции в раздела са специалните залози
 
Чрез тази иновативна функция могат да бъдат правени нестандартни прогнози за мач, отбор или играч. Букмейкърът дава възможност всеки следващ удар, точен удар, засада, асистенция, единоборство или пас да ви направи по-богати. С нея се прогнозират цели кръгове, като това се случва преди началото им. Решили сте, че следващият уикенд в Англия ще вали повече от обикновено? Чудесно – прогнозирате по-малко голове, избирате най-удачната за вас линия и се наслаждавате на печалбите си удобно от креслото си.
Дали ще е в мобилната или уеб версията – при отварянето на раздел спорт веднага ви се предлагат топ изборите. От Palmsbet са се погрижили да не ровите много-много, като всички акценти от деня са изнесени лесно и удобно.
 
Футболът обаче далеч не е единственият спорт
 
Веднага след него в онлайн букмекъра се нарежда тенисът. Опциите за прогнози на аристократичната игра са доста.
Григор Димитров и компания са допълнени и от друг вид тенис – този на маса. Динамичната дисциплина е неглижирана от някои букмейкърски къщи, но в Palmsbet е сред най-предпочитаните услуги.
Традиционните отборни спортове като баскетбола и волейбола няма как да бъдат пропуснати в българския онлайн букмейкър. У нас тези дисциплини винаги са будили интерес. Palmsbet предлага удобни и разнообразни линии, което е особено предимство за прогнозиращите тях. Най-изкусните познавачи знаят, че разликата между „над 255 точки и над 256 точки“ може да бъде от огромно значение.
 
Нетрадиционни спортове у нас като бейзбола също попадат сред топ изборите в Palmsbet.
 
Тук акцентът е MLB лигата в САЩ, но тази дисциплина може да бъде поле за прогнози при международни състезания като Световното първенство, например.
Бойните спортове, които носят много медали у нас на Олимпийските игри, са сред най-посещаваните раздели в Palmsbet. Основни двигатели тук са бокс и ММА. Международните галавечери събират погледите на играчи от цял свят и българският онлайн букмейкър няма как да пренебрегне тези събития за залог. В смесените боеве най-разпознаваема си остава лигата UFC, за която опциите за прогноза са много разнообразни, а коефициентите атрактивни.
Любителите на Ф-1 могат да залагат както на краен победител в Гран При, така и за отделен шампион на състезанията. Ставките варират след всяка тренировка и най-вече квалификация, затова имайте едно наум. В шампионата на най-бързите пилоти винаги е интересно и не допускайте да не разгледате тази спортна опция в Palmsbet.
Екзотичен раздел е плажният волейбол, а особено популярният сред младежите електронен спорт също присъства. Различни гейминг заглавия попадат в този български букмейкър.
Най-масираните LeagueofLegends, CounterStrike, DOTA 2 са на почит сред прогнозиращите, а достъпните пазари и различните видове залог са още по-апетитна хапка за по-запознатите с е-спортовете.

Коментирайте
Подобни новини
БАСКЕТБОЛ: „Ънстопабъл” се класира на държавните финали за юноши до 17 години
БАСКЕТБОЛ: „Ънстопабъл” се класира на държавните финали за юноши до 17 години
С най-модерен робот се сдоби новата зала за тенис на маса в Добрич (ВИДЕО)
С най-модерен робот се сдоби новата зала за тенис на маса в Добрич (ВИДЕО)
ВК Добруджа 07 е домакин на срещи от Квалификационен турнир при момичетата под 16 години
ВК Добруджа 07 е домакин на срещи от Квалификационен турнир при момичетата под 16 години
Ясни са представителите на област Добрич в зоналния етап на Ученическите игри по баскетбол
Ясни са представителите на област Добрич в зоналния етап на Ученическите игри по баскетбол



Яндекс.Метрика