Нов спонсор влезе в Управителния съвет на ФК „Добруджа“ (ВИДЕО)

01.07.2022 г. 19:33:47 ч.
/
Нов спонсор влезе в Управителния съвет на ФК „Добруджа“ (ВИДЕО)
Изпълнителният директор на „Клас Олио“ (Карапелит) Ерхан Фикрет влиза в Управителния съвет на футболен клуб „Добруджа“. Той бе избран за нов член на ръководния орган по време на проведеното тази вечер Общо събрание на клуба. Управителният съвет ще продължи да бъде петчленен, като Христо Павлов бе освободен. Членове на ръководството остават Йордан Йорданов, Спиридон Спиридонов, Валентин Василев и Християн Христов.

В интервю за медийна група „Добруджа“ Ерхан Фикрет заяви, че партньорството между „Клас Олио“ и футболен клуб „Добруджа“ ще бъде дългосрочно.
„Като една от водещите фирми в региона и като социално отговорна компания, ние се чувстваме задължени към нашия град Добрич и към децата на нашите служители да инвестираме във футболен клуб „Добруджа“. Искаме да върнем децата на тяхното естествено място – на игрището, а не да са само в мрежата и на компютърните игри. Целта не е бързо да отидем в А група, а искаме да положим правилните основи и резултатите ще дойдат. Със сигурност говорим за дългосрочно партньорство между нас и „Добруджа“. Не гледаме на участието ни във футбола като бизнес проект, а като социална дейност, като задължение към нашите служители и съграждани“, заяви Ерхан Фикрет.

Председателят на Управителния съвет Йордан Йорданов обяви, че от днес футболен клуб „Добруджа“ има нов генерален спонсор в лицето на „Клас олио“. Той обясни, че на „Добруджа“ финансово през новия сезон ще помагат и три букмейкърски компании, като те общо ще осигурят на отбора 150 000 лв. и екипировка на стойност 25 000 лв.

За членове на Общото събрание пък бяха приети директорът на детско-юношеската школа Стефан Славов и Станил Янъков, който в последните месеци подпомага административната и организационната дейност на клуба.

Общото събрание реши още цените на билетите за новия сезон да не се променят. Стандартният остава 5 лв. Децата и пенсионерите ще влизат срещу 3, а входът за сектора с козирката и през следващото първенство ще бъде 10 лв.
Репортаж на Димитър Узунов и Петър Петров
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Момчил Петков с победа и в последния кръг на шахматната олимпиада
Момчил Петков с победа и в последния кръг на шахматната олимпиада
За първи път добричлия игра на Евротур по билярд (АУДИО)
За първи път добричлия игра на Евротур по билярд (АУДИО)
Милица Мирчева и още петима в националния тим за Европейското по лека атлетика
Милица Мирчева и още петима в националния тим за Европейското по лека атлетика
Момчил Петков с четвърта победа на световната шахматна олимпиада
Момчил Петков с четвърта победа на световната шахматна олимпиадаЯндекс.Метрика