Начало >Добруджа >Общество

Областният управител честити празника на служителите в държавната администрация

23.06.2022 г. 11:12:29 ч.
/
Областният управител честити празника на служителите в държавната администрация
С резолюция на Общото събрание на ООН днешният ден – 23 юни, е обявен за Международен ден на държавната администрация. За първи път професионалният празник на заетите в страната ни е отбелязан през 2006 г., на основание на Решение № 48 на Министерски съвет от февруари същата година.
По повод професионалния празник на държавната администрация областният управител изпрати поздравителен адрес до териториалните структури в областта. В обръщението си Галин Господинов изразява искрена благодарност и уважение към всеки един служител за отговорното отношение и изпълнение на задачите, стоящи пред публичния сектор. „Нека не забравяме, че ние сме призвани да бъдем в услуга на хората и Вашата компетентност, лоялност и отговорност са залог за успеха на държавното управление във всяка сфера. Убеден съм, че бъдещето на страната ни минава през професионална и отговорна държавна администрация, която се ръководи единствено и само от интересите на обществото“ се казва още в поздравителния адрес.
Галин Господинов пожелава най-сърдечно здраве, търпение и всеотдайно изпълнение на служебните задължения, повече лични и професионални успехи на всеки един служител и допълва: „Както повелява девизът ни – „С лице към хората“, да бъдем винаги усмихнати, компетентни и добронамерени, за да печелим доверието на обществото и съхраняваме авторитета на българските институции!“.
 

Коментирайте
Подобни новини
ВАС окончателно: Отказът на РИОСВ за проучване на газ в Добруджа е незаконосъобразен
ВАС окончателно: Отказът на РИОСВ за проучване на газ в Добруджа е незаконосъобразен
Имунизация срещу Covid-19 се извършва и в Подвижния ваксинационен пункт  в Добрич
Имунизация срещу Covid-19 се извършва и в Подвижния ваксинационен пункт в Добрич
Прогноза за времето в сряда
Прогноза за времето в сряда
Препоръки на МЗ във връзка с нарастващия брой на случаите на COVID-19 в страната
Препоръки на МЗ във връзка с нарастващия брой на случаите на COVID-19 в странатаЯндекс.Метрика