„Отвътре навън 2“ от утре само в кината (ВИДЕО)

13.06.2024 г. 14:29:00 ч.
/
„Отвътре навън 2“ от утре само в кината (ВИДЕО)
От утре, 14 юни, се завръщаме в уникалната вселена от емоции с Отвътре навън 2. Свръхочакваното продължение на един от най-големите и най-обичани хитове на Дисни и Пиксар ни отвежда в бързо променящия се вътрешен свят на Райли, която навлиза във важен етап от живота си – пубертета. Добре познатите ни Радост, Тъга, Отврат, Страх и Бяс Лют са принудени да приемат в главокомандването нови емоции, които нарушават изградения баланс и заплашват да променят същността Райли. Кой каза, че да си тийнейджър е лесно?

Малцина избрани вече имаха възможност да съпреживеят новото приключение на емоциите в Отвътре навън 2 на вълнуваща галапремиера, която се проведе на 11 юли в Cinema City Mall of Sofia. Редица фенове, популярни личности, инфлуенсъри и артисти преминаха по бляскавия син килим на събитието и се озоваха право във вихъра на емоционално кинопреживаване. Наравно с изключителната възможност да са сред първите зрители, които могат да се насладят на Отвътре навън 2 на големия екран, гостите на събитието посетиха света на емоциите чрез специална виртуална фотобудка и се срещнаха лице в лице с неотразимата и изключително талантлива Мария Илиева, която се завръща като гласа на очарователната Радост. В специално обособен кът родната звезда раздаде автографи и се снима с всеки един от безбройните си малки и големи почитатели и лично представи филма преди началото на прожекцията.

С Отвътре навън 2 Пиксар и Дисни не изневеряват на най-добрите си традиции да предлагат изключителни многопластови и вълнуващи истории, които пленяват въображението и докосват сърцата ни. Присъединете се към Райли, Радост и останалите емоции в едно изключително оригинално и незабравимо пътешествие към нашия вътрешен свят, предизвикателствата на порастването и тревогите на младостта.  
Режисьор на Отвътре навън 2 е Келси Ман (Party Central), а сценарият е дело на Мег Лефоув (Отвътре навън). Продуцент е Майк Нилсен, а изпълнителен продуцент е Пийт Доктър (Таласъми ООД, Отвътре навън, За душата). Ролите на български озвучават Мария Илиева, Далия Георгиева, Мина Димова, Десислава Чардаклиева, Петър Капчев, Петър Върбанов, Вяра Коларова, Ивея Симеонова, Карина Андонова, Габриела Стратиева, Прея Осасей, Константин Лунгов и др.

Пъстри емоции бушуват с Отвътре навън 2 от утре, 14 юни, само в кината на 2D, 3D, 4DX и IMAX.

Видео:

Източник:PR Forum Film

Коментирайте
Подобни новини
Най-добри практики за защита на вашата самоличност в онлайн казина
Най-добри практики за защита на вашата самоличност в онлайн казина
В "Гладиатор 2" Ридли Скот сбъдва мечтата си за битка между гладиатори и... носорог
В "Гладиатор 2" Ридли Скот сбъдва мечтата си за битка между гладиатори и... носорог
Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“  от 14 февруари в кината (ВИДЕО)
Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“ от 14 февруари в кината (ВИДЕО)
SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 за шести път посреща най-големите звезди на 90-те в Бургас
SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 за шести път посреща най-големите звезди на 90-те в БургасЯндекс.Метрика