Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“ от 14 февруари в кината (ВИДЕО)

12.07.2024 г. 16:48:25 ч.
/
Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“  от 14 февруари в кината (ВИДЕО)
Този Свети Валентин вместо рози грабваме щитовете и поемаме към кината в търсене на справедливост и едно по-светло утре с емблематичния Капитан Америка: Нов свят. Крис Еванс завладя публиката по целия свят като Стив Роджърс в оригиналната трилогия, чиято кулминация бе прочутият Първият отмъстител: Войната на героите (2016 г.). Сега в образа на любимия ни герой влиза Антъни Маки, който публиката силно обикна след дебюта му в популярния сериал Сокола и Зимния войник. Филмът е част от петата фаза на киновселената на Марвел и обещава на феновете вълнуващо пътешествие, изпълнено с екшън, приключения и въздействащите теми за смелостта и справедливостта.
Капитан Америка: Нов свят продължава наследството на поредицата и разкрива трансформацията на Сам Уилсън като новия Капитан Америка. Докато влиза в обувките на своя предшественик, той се сблъсква с противници и съюзници, навигирайки из политически интриги и социални катаклизми. С подкрепата на доверени партньори Уилсън трябва да се изправи срещу страховити врагове, чиято цел е да дестабилизират световния мир и убият президента „Тъндърболт“ Рос (Харисън Форд). Пътуването му е не само битка срещу външни заплахи, но и изследване на неговата идентичност и истинското значение на героизма в един бързо променящ се свят, докато се сблъсква с предизвикателствата и отговорностите, които идват с емблематичния щит.
В ексклузивния първи трейлър виждаме Уилсън в действие, който носи типичните за Капитан Америка ценности и дух. Видеото предлага разтърсващ поглед към изпълнените с много динамика сцени, зашеметяващи визуални ефекти, въздействаща актьорска игра и сложен сюжет, които тепърва ни очакват на големия екран.

Режисьор на Капитан Америка: Нов свят е Джулиъс Она. Сценаристи са Далън Мусон, Матю Ортън и Малкълм Спелман. Продуценти са Мичъл Бел, Кевин Фейдж, Нейт Мур, Чарлз Нюърт. С участието на Антъни Маки, Харисън Форд, Лив Тайлър, Джанкарло Еспозито, Роза Салазар, Тим Блейк Нелсън, Шира Хаас, Карл Лъмбли и др.
Предначертаваме съдбата на Вселената с Капитан Америка: Нов свят от 14 февруари само в кината на 3D и IMAX 3D.

Видео:

Източник:PR Forum Film

Коментирайте
Подобни новини
Михаела Маринова анонсира нов албум с песента "Да избягам" (ВИДЕО)
Михаела Маринова анонсира нов албум с песента "Да избягам" (ВИДЕО)
"Остава" представят „Мона Лиза“
"Остава" представят „Мона Лиза“
Камен Воденичаров е новият водещ на „Последният печели“ по БНТ
Камен Воденичаров е новият водещ на „Последният печели“ по БНТ
Еминем представи финалната песен на албума The Death of Slim Shady (ВИДЕО)
Еминем представи финалната песен на албума The Death of Slim Shady (ВИДЕО)



Яндекс.Метрика