Португалската певица MARO пристига за първия си концерт в България

07.02.2024 г. 11:28:42 ч.
/
Португалската певица MARO пристига за първия си концерт в България
Португалската певица MARO, чието име спечели милиони сърца по цял свят,  пристига за своя първи концерт в България, на 27-ти април, в SOFIA LIVE CLUB, по покана на SOFIA LIVE FESTIVAL.
Mariana Brito da Cruz Forjaz Secca, известна професионално като MARO е талантлива певица, мултиинструменталист, продуцент и текстописец от Лисабон, който ще ни донесе едно незабравимо изживяване от звук и емоция.
Тя завършва престижния музикален колеж Бъркли (Бостън) през 2017 г. и официално дебютира на музикалната сцена през 2018 г., след като издава пет албума и едно ЕР. По-късно, през 2019-та, MARO се присъединява към „DJESSE World Tour“ с Jacob Collier като част от бандата. В този период от кариерата си подгрява и концерти на артисти като Jessie J, Charlotte Cardin.  Днес тя продължава напълно да разпродава соловите си концерти в Португалия, Испания, Бразилия, Мексико и САЩ.
През 2022 г. MARO печели Festival da Cancao, което я извежда на голямата сцена на Евровизия, където се представи с песента „Saudade, saudade“, осигурявайки на страната си място в топ 10.
Албумът от същата година „Can you see me?“ показва друга нейна страна с поп, трап и фолк влияния, и заедно с песните от последният й албум, от 2023-та, "hortelа" ще донесе в София интимната атмосфера на китарното трио.
Привлякла вниманието на известни личности като Quincy Jones, Justin Timberlake, Jessie J, Tracy Chapman, Lennon Stella, The Paper Kites и много други имена по целия свят, MARO е безспорно един от артистите, които задължително трябва да бъдат гледани.
Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 50 лв. В деня и на място цената ще 60лв.

Коментирайте
Подобни новини
Най-добри практики за защита на вашата самоличност в онлайн казина
Най-добри практики за защита на вашата самоличност в онлайн казина
В "Гладиатор 2" Ридли Скот сбъдва мечтата си за битка между гладиатори и... носорог
В "Гладиатор 2" Ридли Скот сбъдва мечтата си за битка между гладиатори и... носорог
Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“  от 14 февруари в кината (ВИДЕО)
Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“ от 14 февруари в кината (ВИДЕО)
SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 за шести път посреща най-големите звезди на 90-те в Бургас
SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 за шести път посреща най-големите звезди на 90-те в БургасЯндекс.Метрика