Празнуваме безкрайните възможности с „10 живота“ от 30 август само в кината (ВИДЕО)

06.07.2024 г. 12:55:34 ч.
/
Празнуваме безкрайните възможности с  „10 живота“ от 30 август само в кината (ВИДЕО)
Това лято се впускаме в трогателно и трансформиращо пътешествие с пленителния анимационен филм 10 живота, който ни пренася на Английската ривиера – крайбрежието на Дорсет, където небето е синьо, пейзажът е изпълнен със зеленина, а лазурният океан се разбива бурно в Белите скали. Там се запознаваме с котарака Бекет, а разказът за него ще ни хвърли във вихър от емоции, хумор и фантазия и ще ни напомни за силата на съпричастността, любовта, загубата и потенциала за промяна у всички нас.

10 живота проследява историята на Бекет – щастлив, разглезен и самовлюбен котарак, който винаги е приемал прелестните си животи за даденост. Спасен от добросърдечната и всеотдайна студентка Роуз, той се радва на удобствата на любящия дом, но рядко оценява благополучното стечение на обстоятелствата. Безгрижното му съществуване се преобръща с главата надолу, когато той непредпазливо губи деветия си живот. Тогава съдбата внезапно се намесва и го изпраща на необикновено приключение, за да открие истинския смисъл на своето съществуване. Чрез поредица от вълшебни и вълнуващи случки нашият малък герой научава ценни житейски уроци и значението на благодарността, състраданието и безкористността.
Изпълненият с очарователна анимация и завладяваща музика трейлър ни предлага вълнуващ поглед към нестрандартното пътуване на Бекет и ни подготвя за това, което със сигурност ще бъде едно чудодейно изживяване, изпълнено с колоритни персонажи, прочувствени моменти и много забавление.

Режисьор на продукцията е Кристофър Дженкинс (Всички на сърф, У дома, Аладин, Херкулес, Атлантида: Изгубената империя), който е и сценарист с Карен Уенгръд и Кен Синеман. Сюжетът е дело на Карън Уенгръд, Кен Синеман, Аш Бренън, Ернесто Матаморос и Лиланд Кокс. Продуценти са Гай Колинс и Шон Фийни.
Открий героя в себе си с 10 живота от 30 август само в кината.

Видео:

Източник:PR Forum Film

Коментирайте
Подобни новини
Най-добри практики за защита на вашата самоличност в онлайн казина
Най-добри практики за защита на вашата самоличност в онлайн казина
В "Гладиатор 2" Ридли Скот сбъдва мечтата си за битка между гладиатори и... носорог
В "Гладиатор 2" Ридли Скот сбъдва мечтата си за битка между гладиатори и... носорог
Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“  от 14 февруари в кината (ВИДЕО)
Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“ от 14 февруари в кината (ВИДЕО)
SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 за шести път посреща най-големите звезди на 90-те в Бургас
SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 за шести път посреща най-големите звезди на 90-те в БургасЯндекс.Метрика