Начало >Добруджа >Общество

Приключи конкурсът „Добри примери има“ - Добрич`2022

23.06.2022 г. 09:39:40 ч.
/
Приключи конкурсът „Добри примери има“ - Добрич`2022
На 17 юни приключи ежегодният конкурс „Добри примери има“. Както всяка година добричлии представиха прекрасните междублокови пространства, за които полагат грижи. Журито бе истински затруднено да избере победителите сред 13-те участника, тъй като във всяка една от представените над 250 снимки се вижда желанието, грижата и труда на нашите съграждани, съобщават от общината.
Тази година журито класира на първо място градинката на Мария Петрова, намираща се на адрес ул. „П. Д. Петков“ 2, вх. „Г“. Второто място е за Надежда Караиванова (ЖК „Балик“ 13, вх. „Б“, предложена от Наско Николов. Третото място зае Женя Катранджиева (ул. „Дунав“ 16, вх. „Б“).
Припомняме, че наградите за конкурса се осигуряват от Хипермаркет „Практикер“. I награда е ваучер за 150 лева, II награда е ваучер за 100 лева и III награда – ваучер за 50 лева. Награждаването на победителите ще се състои на 29 юни 2022 г. от 10.00 ч. в малката зала на Община град Добрич.
Поощрителните награди за всички участници във вид на разсад на летни цветя могат да бъдат получени от Разсадника от 1.07.2022 г.
От община град Добрич изказват благодарност на всички за участието и изразяват надежда  следващата година в конкурса да се включат още повече наши съграждани и да покажат отново, че добри примери в Добрич има.
 
Източник:Община ДОБРИЧ

Коментирайте
Подобни новини
ВАС окончателно: Отказът на РИОСВ за проучване на газ в Добруджа е незаконосъобразен
ВАС окончателно: Отказът на РИОСВ за проучване на газ в Добруджа е незаконосъобразен
Имунизация срещу Covid-19 се извършва и в Подвижния ваксинационен пункт  в Добрич
Имунизация срещу Covid-19 се извършва и в Подвижния ваксинационен пункт в Добрич
Прогноза за времето в сряда
Прогноза за времето в сряда
Препоръки на МЗ във връзка с нарастващия брой на случаите на COVID-19 в страната
Препоръки на МЗ във връзка с нарастващия брой на случаите на COVID-19 в странатаЯндекс.Метрика