Начало >Добруджа >Общество

Талантите от Студио „Сарандев”: Дължим успеха си на добра подготовка и много труд (ВИДЕО)

29.08.2017 г. 14:07:49 ч.
/ ИА Добруджа
Талантите от Студио „Сарандев”:  Дължим успеха си на добра подготовка и много труд (ВИДЕО)
Седем медала спечелиха Димитрина Германова, Габриела Иванова и Александър Петров от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център- Добрич в V Международен фестивал „STARS OF THE WORLD – ALEXANDRA PRINCESS ANGEL“ 2017 - Албена, 24-29 август. Те се състезаваха с участници от  България, Русия, Украйна, Молдова, Израел, Унгария и Румъния в номинациите: световен хит, песен на роден език, фолклор, мюзикъл.
Въпреки силната конкуренция и тримата успяват да се представят много добре в своите категории. Изпълненията им носят златен медал за Габриела Иванова,  два сребърни медала за Александър Петров, три златни и  един сребърен, както  и Гран при в категория „Световен хит“ за Димитрина Германова.
Много доброто си представяне дължим на добра подготовка и много труд, категорична е  Димитрина Германова. Отидохме там, за да покажем какво сме научили през годината, казва тя. Състезанието с останалите участници не е било лесно, защото всички изпълнители са били на много добро ниво, коментира  Габриела Иванова. Още по-трудно е било в категорията в която се състезава Александър Петров. В моята възрастова група имаше по- интересен прочит на песните с повече артистизъм. Беше трудно да се боря. Щастлив съм, че спечелих двата медала, казва талантливото момче. И пред тримата предстоят нови изяви. Димитрина Германова се готви за участие в друг международен фестивал в края на месеца, както и за участие в Германия, в конкурса „Берлинска Перла”. Сценични изяви предстоят и на Габриела и Алекс, но и двамата заявяват, че тази година ще обърнат повече  внимание на училищната си подготовка, защото тя е важна за тях.
Вокален педагог и на тримата изпълнители е Елена Карабельова.

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Слънцето над Камен бряг на 1 юли (СНИМКИ)
Слънцето над Камен бряг на 1 юли (СНИМКИ)
Прогноза за 1 юли - понеделник
Прогноза за 1 юли - понеделник
Токът поскъпва с 1,77% от утре
Токът поскъпва с 1,77% от утре
Вестник "Глас" с посвещение за празника на община Добричка
Вестник "Глас" с посвещение за празника на община Добричка



Яндекс.Метрика