Тимъти Шаламе е Боб Дилън в „Напълно непознат“ от 7 февруари само в кината (ВИДЕО)

03.10.2024 г. 15:32:01 ч.
/
Тимъти Шаламе е Боб Дилън в „Напълно непознат“ от 7 февруари само в кината (ВИДЕО)
Тази зима Боб Дилън ни завладява отново с Напълно непознат. Легендарният разказ за един от най-ключовите моменти в историята на музиката, режисиран от номинирания за „Оскар“ Джеймс Манголд (Walk the Line, Пълно ускорение), е на път да се превърне и в повратна точка за киното. Продукцията разкрива творческите катаклизми и артистичната смелост, които трансформират Боб Дилън от фолк икона в символ на рок революцията. В главната роля влиза един от най-обичаните млади таланти, открояващ се с огромен актьорски размах и страст, Тимъти Шаламе (Призови ме с твоето име, Дюн, Уонка, Малки жени), готов да вдъхнови едно ново поколение фенове и да ни напомни още веднъж за трайния отпечатък от непреходното наследство на несравнимия новатор и творец.

Действието в Напълно незпонат се развива на фона на бурните културни промени в Уест Вилидж и динамичната музикална сцена в началото на 60-те години на миналия век. Филмът проследява шеметния възход на 19-годишния Боб Дилън (Тимъти Шаламе) – загадъчен младеж от Минесота с китара в ръка, който отказва да се подчини на нормите и да бъде поставен в рамка. Докато изживява най-интимните си моменти, той прави противоречив избор с отзвук в целия свят с прочутото си електрическо рокендрол изпълнение на фолк фестивала в Нюпорт през 1965 г. – момент, който завинаги променя облика на популярната музика.
В първия трейлър на филма чуваме гласа на Тимъти в ролята на иконичния певец, който ни пренася в атмосферата на биографичната драма и ни разхожда из някои от любимите места на Боб като „Cafe Wha?“ и хотел „Chelsea“. Въздействащите кадри, изпълнени с носталгия и енергия, преливат от лични моменти в наелектризиращи изпълнения и всичко това се случва на фона на култовите мелодии на Дилън, а пулсът на епохата се усеща по-силно от всякога.

Режисьор на Напълно непознат е Джеймс Манголд. Сценаристи са Джеймс Манголд и Джей Кокс. Продуценти са Фред Бергер, Алекс Хайнеман, Боб Букман, Питър Джейсън, Алън Гасмър, Джеф Росен, Тимъти Шаламе и Джеймс Манголд. В ролите виждаме Едуард Нортън, Ел Фанинг, Моника Барбаро Бойд Холбруг, Дан Фоглър, Норбърт Лео Бъц и Скут Макнейри и др.
Чуйте гласът на промяната с Напълно непознат от 7 февруари само в кината.

Видео:

Източник:PR Forum Film

Коментирайте
Подобни новини
Shakira пуска новата си песен „Soltera“
Shakira пуска новата си песен „Soltera“
Тъндърболтс  отекват в кината от май 2025 г. (ВИДЕО)
Тъндърболтс отекват в кината от май 2025 г. (ВИДЕО)
VICTORIA представи нова песен на Мilano Fashion Week
VICTORIA представи нова песен на Мilano Fashion Week
Любо Киров ни представя своето „Последното решение“ (ВИДЕО)
Любо Киров ни представя своето „Последното решение“ (ВИДЕО)



Яндекс.Метрика