Начало >Добруджа >Регионални

Трети ден на Модна фиеста Албена започна с Жоро Дюлгеров

11.06.2024 г. 12:42:46 ч.
/
Трети ден на Модна фиеста Албена започна с Жоро Дюлгеров
Модна Фиеста Албена, продължава с пълна сила. Третият ден пристигна Жоро Дюлгеров от Бургас, който представи песните, с които неколкократно е печелил големите награди от най-добрия конкурс в момента за песен, „Бургас и морето“. Заедно със Стефан Илчев, през 2016 година печели „Награда на публиката“, с песента „Това море и този бряг“. С „Всичко е наред“, през 2021 година, заедно с Ралица от „Тоника СВ„ , песен на Светослав Лобушки, взема Голямата награда, а с „Животът ми е сцена“, печели трета награда. Сега, на фиестата в Албена, той  представи и песента „Помниш ли море“, която ще пеят заедно на концертите на Кичка Бодурова.

На сцената на „Мари тим Парадайс Блу“, първо излязоха елегантните облекла на „Марини фешън“, една романтична, модерна и дръзка колекция. Съвременна Лолита, която крие в себе си изискаността на жена и невинността на дете. Така, както животът е изпълнен с моменти, в които чувствата и музиката, усмивката и погледът провокират силната емоция, така е и при Марини фешън. След това се заредиха банските костюми на „Ника“, където се преплитат изключителната женственост, с множество страсти и емоции, вътрешното чувство е обожание на всичко, наситено с хармония. Жизненост, оптимизъм, женственост, възхищение, божественост, това са качествата, които се подчертават при жената с един нов акцент, с модерна интерпретация и с уникален щрих, щрихът на времето.
Приключението „Ваканция“, продължи с колекцията на „Орион“. Смела и екстравагантна, на моменти дори прекалено, тя показва всяка една извивка на жената. От една страна силна спонтаннност, а от друга заредена с младежки дух и оптимизъм. Съчетавайки Орион с правилните допълнителни аксесоари, се създава чудесна визия за плаж, море, басейн ....и океан!
 
Не беше пропуснато и състезанието на „Фронери България“ и сладоледите Нестле и Нюи. Много от нас мечтаят да изследват екзотични земи и да се потопят в непозната култура. С NUII събрахме целия свят  – точно в дланта на ръката си. Всеки сладолед Nuii е с най-кремообразното мляко, обгърнато в изкусителен шоколад. Започна,  за 20-та поредна година, „Познай вкуса на сладоледа!“ В него се включиха много модели, манекени, звезди, гости. Най-красивият мъж на България на десетилетието, Диан Христов, избран след допитване във Фейсбук, спечели, заедно с четири красиви макененки. След шоуто, те побързаха да направят второ шоу, като скочиха всички заедно в басейна.


Коментирайте
Подобни новини
Депутат пита министъра на околната среда за почистването на река Батова до курорта Албена
Депутат пита министъра на околната среда за почистването на река Батова до курорта Албена
Трио „Дивертименто“ с концерт днес в „Двореца“ в Балчик
Трио „Дивертименто“ с концерт днес в „Двореца“ в Балчик
Завърши „Плувно лято”  2024 г. в Каварна
Завърши „Плувно лято” 2024 г. в Каварна
Седем десетилетия Университетска ботаническа градина Балчик (СНИМКИ)
Седем десетилетия Университетска ботаническа градина Балчик (СНИМКИ)



Яндекс.Метрика