Тъндърболтс отекват в кината от май 2025 г. (ВИДЕО)

24.09.2024 г. 15:16:46 ч.
/
Тъндърболтс  отекват в кината от май 2025 г. (ВИДЕО)
След абсолютно монументалния успех на Дедпул и Върколака, в който двамата емблематични герои спретнаха неописуема вакханалия и завинаги прекроиха познатия образ на киновселената на Марвел, следващото лято обичаният от милиони фенове комиксов свят ще бъде разтърсен от Тъндърболтс* – група антигерои, толкова безпардонни и хаотични, че пред тях дори и Логан и Уейд Уилсън биха се засрамили. Подготвяме се за необичайна мисия с впечатляващо колоритните образи, които ще трябва да спасят света – не по своя воля, но по своя си начин. Само не очаквайте да се държат мило...

Тъндърболтс* е група от морално изкривени персонажи, всеки от които има собствена мотивация и история, натоварени от правителството на САЩ със задачата да изпълняват мисии, твърде опасни за традиционните супергерои. Воден от мистериозната и хитра Валентина Алегра дьо Фонтен (Джулия Луи-Дрaйфус), този невероятен отряд се състои от някои от най-опасните и непредсказуеми фигури от Киновселената на Марвел: Йелена Белова (Флорънс Пю), Бъки Барнс/Зимния войник (Себастиан Стан), Джон Уокър (Уайът Ръсел), Таскмастър/Антония Дрейков (Олга Куриленко), Ева Стар/Призрак (Хана Джон-Камен) и Червения пазител (Дейвид Харбър), а динамиката помежду им е всичко друго, но не и стабилна.

Първият трейлър на предстоящата мащабна продукция ни предлага ексклузивен поглед към изпълнения с експлозивен екшън и черен хумор завладяващ разказ за изкупление, предателство и последствията от прекрачването на тънката граница между доброто и злото. Изправени пред предизвикателства, които изглеждат абсолютно непосилни, колективът от ексцентрични изгнаници може да се окаже последната надежда за един свят, който е на ръба на пълно безредие.

Режисьор на Тъндърболтс* е Джейк Шрайър, а сценаристи са Кърт Бюсик, Джоана Кало, Лий Сунг Джин. Сред актьорския състав са Джулия Луи-Драйфус, Флорънс Пю, Себастиан Стан, Уайът Ръсел, Олга Куриленко, Хана Джон-Камен, Дейвид Харбър и др.
Лоша компания или добър екип – Тъндърболтс* се събират от 2 май само в кината и IMAX.

Видео:

Източник:PR Forum Film

Коментирайте
Подобни новини
VICTORIA представи нова песен на Мilano Fashion Week
VICTORIA представи нова песен на Мilano Fashion Week
Любо Киров ни представя своето „Последното решение“ (ВИДЕО)
Любо Киров ни представя своето „Последното решение“ (ВИДЕО)
Ирина Флорин представи нови песен и клип към нея (ВИДЕО)
Ирина Флорин представи нови песен и клип към нея (ВИДЕО)
Започваме учебната година със „Злосторница“ от 22 ноември само в кината (ВИДЕО)
Започваме учебната година със „Злосторница“ от 22 ноември само в кината (ВИДЕО)



Яндекс.Метрика