В Албена преподават тенис по иновативна немска методология

05.08.2022 г. 12:32:06 ч.
/
В Албена преподават тенис по иновативна немска методология
Чрез иновативна немска методология гостите на ваканционно селище „Албена“ изучават първите стъпки в играта тенис на корт. Новата услуга, наречена Albena Tennis Academy, гарантира, че само след десет урока от по час и половина ентусиастите ще се запознаят с основите на спорта в приятелска обстановка и ще достигнат добро ниво на разиграване. Автор на концепцията Fast-Learning е бившият състезател и настоящ треньор от Германия Детлев Крайзинг. „С нашата система помагаме на всеки желаещ да се запознае със спорта, да обмени опит  с други играчи на същото ниво по лесен и непринуден начин. Подкрепяме както напълно начинаещите, така и тенис ентусиастите. Залагаме на иновативна методология, изпитано know-how и опитни специалисти, за да постигаме заложените цели. И успяваме – в момента по нашата концепция в Германия работят 800 локации с над 50 000 клиента“, споделя той при последното си посещение в българския курорт, за да провери напредъка на академията.
Желаещите да опитат тръпката от играта на червения корт могат да го направят без да е необходимо да притежават специализирана екипировка. Предлагат се както групови тренировки – за начинаещи, семейства, напреднали, така и индивидуални занимания. В цената на услугата са включени наем на игрище, тенис топки, съответстващи на нивото на игра на обучаващите се, и професионални тенис ракети. На място играчите посреща Валя Георгиева – мениджър „Тенис продажби“ и главен треньор на новосъздадената академия. Винаги лъчезарна и усмихната, Валя е спортен педагог, завършила две бакалавърски степени в НСА „Васил Левски“ и магистратура в Deutsche Sporthochschule в Кьолн. Има десетгодишен опит като тенис треньор и управител в луксозни спортни обекти на три континента. „Целта ни е да предоставим възможност на всеки желаещ да се занимава с тенис чрез една висококвалифицирана услуга на достъпни цени", казва тя.
Цените в академията започват от 10,00 лв. за 60-минутна групова тренировка за деца до 14 години. 15,00 лв. излиза час и половина тренировка на възрастен в група, а индивидуалният урок е на цена 50,00 лв. Резервация може да бъде направена онлайн на адрес https://bit.ly/3QhQohM, или на рецепцията на някой от хотелите в комплекса. Основни тренирочъчни кортове за академията са тези до хотел „Калиопа“. Могат да бъдат използвани също игрищата до хотел „Сенди Бийч“ и десетте корта до Нов тенис център Албена.    

Коментирайте
Подобни новини
ВОЛЕЙБОЛ: Добруджа 07 ще изиграе през седмицата две контроли с "Берое"
ВОЛЕЙБОЛ: Добруджа 07 ще изиграе през седмицата две контроли с "Берое"
Шест медала за клуб „Хищник“ от турнира по канадска борба SELANOVTSI OPEN
Шест медала за клуб „Хищник“ от турнира по канадска борба SELANOVTSI OPEN
ТЕНИС: Николай Рачев спечели турнир в Албена
ТЕНИС: Николай Рачев спечели турнир в Албена
Момчил Петков е без загуба след петия кръг на световното по шах до 20 години
Момчил Петков е без загуба след петия кръг на световното по шах до 20 годиниЯндекс.Метрика