Време е да се запознаем с истинския “Аргайл: Супершпионин“ от утре в кината (ВИДЕО)

01.02.2024 г. 13:52:43 ч.
/
Време е да се запознаем с истинския “Аргайл: Супершпионин“ от утре в кината (ВИДЕО)
Дръжте се здраво, защото от утре, 2 февруари, се впускаме в топсекретна мисия с Аргайл: Супершпионин, която е толкова разтърсваща, колкото и наелектризираща. Режисирана от маестрото на хаоса Матю Вон (Шут в г*за!, Kingsman) и написана от магьосника на словото Джейсън Фюкс, грандиозната продукция обещава повече обрати и забавление от влакче в увеселителен парк и достатъчно екшън, че да завърти главата и на най-опитния таен агент. Попадаме там, където илюзиите са в изобилие, а доверието е рядко явление.

Запознаваме се с Ели Конуей – уединена авторка на поредица от шпионски романи, чиято идея за блаженство е нощ, прекарана у дома пред компютъра в компанията на нейната котка Алфи. Но когато измисленият сюжет на последната й книга, който се върти около тайния агент Аргайл и мисията му да разкрие опасен синдикат, започва напълно да се припокрива със секретните действия на реална шпионска организация, спокойните вечери у дома остават част от миналото. Придружавана от незаменимия й спътник Алфи и алергичния към котки таен агент Ейдън, Ели се впуска в шеметна надпревара по цялото земно кълбо в опит да остане една стъпка пред убийците, докато нейният измислен свят и реалният започват да стават все по-неразличими един от друг.

В ново видео зад кадър впечатляващият звезден състав, който включва талантливите Брайс Далас Хауърд, Сам Рокуел, Хенри Кавил, Джон Сина, Дуа Липа, Брайън Кранстън, Самюъл Л. Джаксън и Катрин ОХара, ни кани на вълнуващо бягство в свят, в който тайните не познават граници. Те вдъхват по несравним начин живот на една история, в която нищо и никой не е такъв, какъвто изглежда. 

Режисьор на Аргайл: Супершпионин е Матю Вон (Звезден прах, Шут в г*за!, Х-Мен: Първа вълна, поредицата Kingsman), а сценарият е на Джейсън Фюкс (Жената чудо), по романа на Ели Конуей. Продуценти са Матю Вон, Адам Болинг, Джейсън Фюкс, Дейвид Рийд. В ролите са Брайс Далас Хауърд, Сам Рокуел, Хенри Кавил, Джон Сина, Дуа Липа, Брайън Кранстън, София Бутела, Ариана ДеБоуз, Катрин ОХара, Самюъл Л. Джаксън и др.

Екшънът започва с Аргайл: Супершпионин от утре, 2 февруари, само в кината, IMAX и 4DX. 
 

Видео:

Източник:PR Forum Film

Коментирайте
Подобни новини
Рокзвездата Victoria De Angelis от Maneskin с DJ сет в София
Рокзвездата Victoria De Angelis от Maneskin с DJ сет в София
Откриваме легендата зад маската на “Mънкимен“ от 5 април само в кината (ВИДЕО)
Откриваме легендата зад маската на “Mънкимен“ от 5 април само в кината (ВИДЕО)
Лаура Паузини идва в България за пръв път през декември
Лаура Паузини идва в България за пръв път през декември
Проучване на социалния аспект на онлайн казината в България
Проучване на социалния аспект на онлайн казината в БългарияЯндекс.Метрика