Начало >Добруджа >Криминални

Задържаха 36-годишен мъж за разпространение на наркотици

В имоти в Добрич и Одринци, обитавани от задържания са намерени големи количества наркотици
28.06.2024 г. 11:06:57 ч.
/
Задържаха 36-годишен мъж за разпространение на наркотици
36-годишен мъж, задържан от Полицията, е с повдигнато обвинение за разпространение на наркотици, съобщават от ОД на МВР. В сряда, в хода на работа по линия на противодействие на престъпления свързани с наркотичните вещества, служители на Сектор „Противодействие на криминална престъпност“ при ОД МВР Добрич, съвместно със  служители на Първо РУ МВР Добрич и Второ РУ МВР Добрич извършват проверка на частен имот, находящ се по бул. „Добричка епопея“ в град Добрич. На място са установени двама мъже - на 36 и 34 години. При последвалите процесуално следствени действия в жилището са установени 26 грама суха тревна маса, реагираща на марихуана и кристално вещество с тегло 86 грама, реагиращо на метамфетамин. 36-годишният мъж предава намиращите се в него марихуана с тегло 2,14 грама, 7 броя свивки с кристално вещество с тегло 4 грама, реагиращо на метамфетамин и два броя електронни везни.

В хода на работа по горещи следи, са извършени и процесуално следствени действия на частен имот в с. Одринци, на територията на Второ РУ МВР Добрич, обитаван на от 36-годинишния мъж. На място са установени суха тревна маса с тегло 28,71 грама, реагираща на марихуана и два броя ел. везни.
В хода на работа на полицейските служители са събрани доказателства уличаващи 36-годишния мъж в извършвана престъпна дейност, разпространение на наркотични вещества. Привлечен в качеството му на обвиняем. С прокурорско постановление, мярката му за задържане е удължена на 72 часа. Предстои гледане на мярка задържане под стража. Работата по установяване и документиране на цялостната му престъпната дейност продължава.



Коментирайте
Подобни новини
Тракторист е хванат зад волана след употреба на наркотик
Тракторист е хванат зад волана след употреба на наркотик
Задържаха мъж, шофирал с 1,99 промила
Задържаха мъж, шофирал с 1,99 промила
Горят сухи треви в в местността „Чорчулигите“ в Добрич
Горят сухи треви в в местността „Чорчулигите“ в Добрич
Малолетни момчета  са откраднали пари и други вещи от паркиран автомобил в Каварна
Малолетни момчета са откраднали пари и други вещи от паркиран автомобил в Каварна



Яндекс.Метрика