Започваме учебната година със „Злосторница“ от 22 ноември само в кината (ВИДЕО)

09.09.2024 г. 15:58:03 ч.
/
Започваме учебната година със „Злосторница“ от 22 ноември само в кината (ВИДЕО)
От 22 ноември стягаме багажа и потегляме към университета Шиз със Злосторница само в кината. Дългоочакваната филмова адаптация на любимия бродуейски мюзикъл изгрява на големия екран, обещавайки вълшебно пътешествие, което ни представя емблематичната история по още по-омагьосващ и пленителен начин, като същевременно новаторски разглежда вечните теми за приятелството, идентичността и борбата за справедливост. В главните роли виждаме талантливата носителката на „Еми“, „Грами“ и „Тони“ Синтия Ериво като Елфаба и несравнимата Ариана Гранде, отличена с награда „Грами“, като Глинда.

В Злосторница Глинда и Елфаба се запознават в университета Шиз във фантастичната страна Оз и при все различията им, между тях възниква силна и дълбока връзка. След среща с Чудния вълшебник от Оз, тяхното приятелство достига до кръстопът и животът им поема в различни посоки. Водена от непоколебимото си желание за популярност, Глинда е съблазнена от властта, докато решимостта на Елфаба да остане вярна на себе си и на хората около нея има неочаквани и шокиращи последици за бъдещето ѝ. По време на необикновените им приключения в Оз, съдбите на Глинда и Елфаба остават неизменно свързани, превръщайки се в иконичните Глинда Добрата и Злата вещица от Запад, които познаваме от безсмъртното произведение на Л. Франк Баум Вълшебникът от Оз.
Новият трейлър ни предлага по-дълбок поглед към зашеметяващия свят на Злосторница и впечатляващите актьорски и музикални изпълнения, които ни очакват. Впускаме се в магнетичната атмосфера на Оз, изпълнена с хипнотизираща хореография, ослепителни декори и костюми, чар, остроумие, разтърсващи емоции, а яркият талант и безспорната химия между грандиозния звезден състав гарантират спиращо дъха преживяване.

Режисьор на Злосторница е Джон М. Чу (Луди богаташи, Във висините), а сценарият е на Уини Холцман – по мюзикъла Wicked на легендарния носител на „Грами“ и „Оскар“ композитор Стивън Шварц и Уини Холцман, базиран на книгата Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West на Грегъри Магуайър, който от своя страна е вдъхновен от Вълшебникът от Оз на Л. Франк Баум. Продуценти са Марк Плат и Дейвид Стоун. Актьорският състав включва Синтия Ериво, Ариана Гранде, Мишел Йео, Джонатан Бейли, Итън Слейтър, Мариса Боуд, Джеф Голдблум, Боуен Йънг, Бронуин Джеймс, Кеала Сетъл и Питър Динклидж.

Вълшебникът от Оз ни призовава в Изумрудения град със Злосторница в кината, 4DX и IMAX от 22 ноември. Дублиран и субтитриран.

Видео:

Източник:PR Forum Film

Коментирайте
Подобни новини
Любо Киров ни представя своето „Последното решение“ (ВИДЕО)
Любо Киров ни представя своето „Последното решение“ (ВИДЕО)
Ирина Флорин представи нови песен и клип към нея (ВИДЕО)
Ирина Флорин представи нови песен и клип към нея (ВИДЕО)
Михаела Маринова анонсира нов албум с песента "Да избягам" (ВИДЕО)
Михаела Маринова анонсира нов албум с песента "Да избягам" (ВИДЕО)
"Остава" представят „Мона Лиза“
"Остава" представят „Мона Лиза“



Яндекс.Метрика