Credissimo внедри нова технология за моментално получаване на средства по онлайн кредит

09.03.2021 г. 14:29:25 ч.
/
Credissimo внедри нова технология за моментално получаване на средства по онлайн кредит
Потребителите на Credissimo могат да се възползват от отпуснатите пари по бърз кредит до 30 минути директно по своята дебитна или кредитна карта, благодарение на иновативната технология MoneySend от Mastercard.
 
Като доказан лидер и иноватор в небанковия финансов сектор, Credissimo представя нова за българския пазар услуга в онлайн кредитирането на клиентите си - моментално усвояване на онлайн заем директно по тяхна съществуваща дебитна или кредитна карта.
Услугата представлява иновативна система за плащания, която позволява незабавен и удобен превод на средства по всяка дебитна или кредитна карта Visa или Mastercard.*
По този начин целият процес на заявяване на кредит, усвояване на одобрената сума и изплащане на вноските може да бъде осъществен изцяло онлайн, без да се налага клиентът да обикаля по офиси или да се реди на опашки. Това гарантира максимална бързина, удобство и сигурност на потребителите, които могат да се възползват от услугите на Credissimo навсякъде и по всяко време.
„В Mastercard отдавна сме се убедили, че това, на което най-много държат потребителите у нас, са удобството и бързината, и това е причината постоянно да развиваме допълнителни функционалности към картите. Технологията MoneySend е точно такъв пример и сме щастливи, че България е един от първите пазари в Европа, където тя е достъпна. За нас е стандарт средствата, излъчени от трети страни към карти Mastercard, да бъдат достъпни за ползване незабавно, доста по-бързо в сравнение със стандартните преводи по банкова сметка.  Използвайки иновативни технологии като MoneySend, Credissimo доказват, че са един от лидерите на пазара на бързите кредити, предоставяйки на клиентите това, от което имат нужда, веднага.“, споделя Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.
„Удобството, бързината и качественото преживяване на клиентите ни винаги са били приоритет в развитието на Credissimo. С новата ни услуга, която гарантира бързо и безконтактно получаване на желаната сума по тяхна дебитна или кредитна карта, клиентите ни ще могат да се чувстват още по-сигурни“, коментира Сокол Янков, Изпълнителен директор на Credissimo.
В следствие на ускорения темп на дигитализация във всички сфери от живота през последните месеци, потребителите все повече предпочитат компании, които оперират изцяло онлайн. Този модел осигурява на клиентите комфорта и спокойствието да получат желаната услуга, когато и където е удобно за тях, без това по никакъв начин да застрашава здравето и сигурността им. 
 
Получаването на онлайн кредит от клиента става бързо и изцяло дигитално, в няколко лесни стъпки:
- Заявява през кратка онлайн форма или с няколко клика през клиентски профил; 
- Получава одобрение на момента**;
- Незабавно усвоява сумата, директно по предпочитаната от него банкова карта.
           
       За удобство на клиентите, след първоначално въвеждане на данните на картата във формата за заем, клиентът има възможност да запази информацията за картата си в клиентския си профил с цел ускорен процес при подаване на следващо заявление. Credissimo запазва само токен за всяка карта, без да записва и съхранява картовите данни.
С внедряването на услугата лидерът в бързите онлайн кредити представя поредната технологична иновация в полза на потребителите, като осигурява максимално удобство и сигурност на клиентите си.
*Клиентът получава парите по своята карта  до 30 минути от нареждане на сумата от Credissimo, при условие, че функционалността се поддържа от банката - издател на картата. Възможно е издателят на картата да наложи такса за получаване на сумата. Преводите се нареждат в рамките на работното време на Credissimo.

** Кандидатите за потребителски кредит подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.
 

Коментирайте
Подобни новини
Рекордно увеличение на сделките с имоти в Добрич
Рекордно увеличение на сделките с имоти в Добрич
3,4 млрд. лв. ще бъдат по сметките на земеделските стопани до края на годината
3,4 млрд. лв. ще бъдат по сметките на земеделските стопани до края на годината
Фирмите вече могат да кандидатстват по първата процедура по плана за възстановяване
Фирмите вече могат да кандидатстват по първата процедура по плана за възстановяване
България все още е предпочитана дестинация за ловен туризъм (ВИДЕО)
България все още е предпочитана дестинация за ловен туризъм (ВИДЕО)Яндекс.Метрика