Начало >Добруджа >Общество

Добричката група „Bloodrush” с най-доброто в албума „No Mans Land"

26.11.2015 г. 12:04:01 ч.
/
Добричката група „Bloodrush”  с най-доброто в албума „No Mans Land"
От  днес дебютният албум на добричката група „Bloodrush” е пуснат за продажба в магазин "Далия" в центъра на Добрич (в сградата на читалище Йордан Йовков). Освен това албумът „No Mans Land" може да бъде поръчан и директно от момчетата, чрез тяхната фейсбук страница. CD-то събира най-доброто, което музикантите от групата са правили през близо тригодишния период от създаването й. От няколко месеца към Коста Коларов – китара и Мартин Кирилов – барабани, се е присъединил Мариян Николов – бас, който заема мястото на Димитър Димов, който от тази есен учи  в Лондонски университет.
Албумът включва осем песни, които са на английски език.  Техни автори са Коста и Димитър. Записите са направени през лятото в студиото на група "Odd Crew" в София - Urban House Records.  Мартин определи седмичния престой в звукозаписното студио като незабравимо преживяване. Тийнейджърите са много доволни от реализирания продукт. Мислим, че направихме най-правилно нещо с парите си и това ще остане след като всеки от нас замине на някъде, каза още барабанистът. Отзвукът от колеги и фенове също е положителен. Хората ми казват, че са изненадани приятно. Не са очаквали такова ниво на записи, коментира Коста.
До момента „Bloodrush” са имали две изяви на една сцена с легендата на „Uriah Heep” – Джон Лоутън, а първата изява на бандата в настоящия състав бе на празника на Добрич – 25 септември. Голяма част от албума "No Mans Land" бе представен на живо в клуб "Хале 3" във Варна. Идеята на момчета истинската промоция на албума да се случи в Общинския младежки център, след завършване на ремонта му.
Доскорошният член на групата Димитър учи в Лондон специалност „Музикална и видео обработка” и неговите приятели очакват завръщането му, за да реализират с негова помощ видеоклип към някое от парчетата.
Коста, Мартин и Мариян не знаят колко време ще просъществува групата. Те обаче са категорични, че докато са тук в Добрич, ще продължат да творят. Искаме да се забавляваме с това, което правим и да можем да се издържаме от това, признаха момчета от „Bloodrush”.  
на снимката: групата в предишния състав: Димитър, Мартин и Коста

Коментирайте
Подобни новини
Кампанията „Споделен хляб“ зарадва с хранителни пакети над 100 нуждаещи се в Добрич
Кампанията „Споделен хляб“ зарадва с хранителни пакети над 100 нуждаещи се в Добрич
Прогноза за времето на 5 май
Прогноза за времето на 5 май
Днес се раздават хранителните пакети от кампанията „Споделен хляб“ за Великден
Днес се раздават хранителните пакети от кампанията „Споделен хляб“ за Великден
Град Ген. Тошево и 5 села в областта са без вода
Град Ген. Тошево и 5 села в областта са без вода



Яндекс.Метрика