DTP зарадва клиентите си с нова услуга – „Чудо ТВ“

09.03.2022 г. 10:42:35 ч.
/ ИА Добруджа
DTP зарадва клиентите си с нова услуга – „Чудо ТВ“
От началото на този месец Dobrich Telecom Provider /DTP/ предлага нова услуга на своите клиенти – интерактивна телевизия „Чудо ТВ“. За повече информация разговаряме с управителя на DTP инж. Евелин Кичев.
 
 - Г-н Кичев, с какво ново ще зарадвате настоящите и бъдещи клиенти на Dobrich Telecom Provider /DTP/? 
 Става традиция Dobrich Telecom Provider /DTP/  периодично да предлага нещо ново и модерно на своите клиенти. След като миналата година дадохме на всички наши клиенти мобилна телевизия за техните телефони и таблети сега ще ги зарадваме с нова услуга – интерактивна телевизия „Чудо ТВ“, която предоставя на потребителите да имат достъп до много повече възможности. Както сами се досещате и от името, става въпрос за богат набор от интерактивни функции. Това става възможно благодарение на  продължаващото развитие на модерната 1000 мегабитова високоскоростна оптична мрежа до всеки дом в град Добрич. Клиентите ни знаят, че до всеки се пуска оптичен кабел с две влакна – едно за ТВ и второ за интернет по което ще се предлага и новия вид телевизия „Чудо ТВ“. До момента сме прехвърлили на високоскоростната оптична мрежа до всеки дом над 90 % от клиентите ни.
 
- Разкажете ни за новия вид телевизия Чудо ТВ 
         От 1 март 2022 г Dobrich Telecom Provider /DTP/  вече предлага на своите клиенти Нов вид телевизия „Чудо ТВ“. Удобството е, че позволява да избереш и гледаш определено предаване или филм, които са били излъчвани в последните няколко дни – напр. ако си изпуснал началото на филма с 5-10 минутки, можеш да върнеш точно в началото и да не изпуснеш завръзката. Много удобна е и възможността да паузираш (напр. при неотложен телефонен разговор) и да продължиш гледането, когато се освободиш. Можеш също да гледаш предаване или сериал на запис и да превърташ рекламните блокове за секунда. Предлагаме и богати архиви от предавания, сериали и филми, които могат да бъдат гледани по всяко време, а също да получават допълнителна информация посредством ТВ екрана. Чрез „Чудо ТВ“ абонатите на Dobrich Telecom Provider /DTP/  ще могат при кратки пътувания да гледат любимите си програми навсякъде където има достъп до интернет. Само трябва да вземете приемника и дистанционното и когато отидете примерно на вилата, да свържете приемника с интернет посредством кабела за интернет или Wi Fi безжична връзка. Това е всичко, което трябва да направите, разбира се и да си оставите време да се насладите на телевизионното съдържание.
 
- В какви пакети се предлага новата Ви интерактивна услуга? 

Съдържанието се предлага в три пакета от 60, 120 и 200+ телевизионни програми, като в първия пакет програми с HD качество са 10, във втория 20 и в третия над 60 броя. В най-големия пакет 200+ се предлагат и канали с 4К Ultra HD качество. Към всеки от трите пакета е включена и възможност за гледане на 20 броя онлайн камери от различни точки на град Добрич. Имаме опция за сключване на 2 годишен договор с по-ниска месена цена или безсрочен договор за плащаш/ползваш, но с малко по-висока такса. Най-добре за получаване на изчерпателна информация за всички възможности и ползи да се посети нашия офис на адрес: гр. Добрич, ул. Независимост 2
 
- Бихте ли дали малко подробности за предимства, начина на активиране и ползване на услугата? 
Услугата може да се ползва от клиентите ни с техния уникален абонатен номер в DTP. Новият вид телевизия „Чудо ТВ“  се инсталира и активира по един от следните два начина:
 - получавайки в офиса на компанията Android приемници, с които се подобряват възможностите на телевизора и освен услугата „Чудо ТВ“ ще имат достъп и до апликациите на Amazon, HBO Go, Netflix, You Tube, Spotify и други, както и до допълнителните ни пакети с програми – Mакс Спорт, Диема Екстра, 7/8 ТВ, DtP Plus TV, DtP Max. 
- инсталирайки приложението „DTP Чудо ТВ“ - без допълнителни устройства, посещение от техници и второ дистанционно за всички, които имат Android Smart телевизор. Това става чрез изтегляне на приложението от Google Play направо на телевизора. При затруднения, клиентите могат да получат съдействие при инсталиране на приложението или монтажа на приемник по телефона от наш служител. 

Вярваме, че с пускането на новата услуга „Чудо ТВ“ ще допълним списъка ни с услуги - цифрова ТВ, 1 Gb/s оптичен интернет, видео наблюдение и мобилна телевизия, които позволява  1000 мегабитовата високоскоростна оптична мрежа на компанията в Добрич и да продължим да доставяме най-пълен набор от качествени услуги на нашите клиенти.

Коментирайте
Подобни новини
Как се бърка бетон?
Как се бърка бетон?
Не се очаква драстично поскъпване на българското море
Не се очаква драстично поскъпване на българското море
Оптимизирайте бизнеса си с Visa
Оптимизирайте бизнеса си с Visa
Земеделското министерство готви промени в Закона за арендата
Земеделското министерство готви промени в Закона за арендата



Яндекс.Метрика