Начало >Добруджа >Общество

Дървеници в къщата: 9 причини да потърсите ДДД услуги

02.11.2022 г. 13:19:55 ч.
/
Дървеници в къщата: 9 причини да потърсите ДДД услуги
Дървениците са малки досадни насекоми, с които е много трудно да се справите. Те оставят поредица от малки ухапвания по тялото на спящ човек, които сърбят и причиняват дискомфорт. Дървениците се активират през нощта: ще бъде проблематично да ги откриете на леглото през деня.
Премахването на тези насекоми е трудна задача, с която човек без умения и оборудване трудно може да се справи. Ефектът на аерозолите продължава една до две седмици, след което буболечките атакуват отново. Изходът е да потърсите професионални ДДД услуги.

Девет причини да се обадите на унищожител
Борбата с дървениците често завършва с фиаско за хората. Трудно е да се намерят всички места, където се крият насекомите, някои лекарства са безсилни. Унищожителите се справят със задачата си ефективно и бързо.

Дървениците пренасят болести
При нехигиенични условия тези насекоми могат да бъдат патогени на тиф. Често срещан проблем, с който се сблъскват ухапаните хора, е алергичната реакция. Ухапванията са много сърбящи и неудобни.
Дървениците са носители на хепатит В, могат да станат причинители на чревни инфекции. Ако в къщата се открият техните ларви и пълноценни индивиди, трябва спешно да се отървете от тях.

Лош сън
Човек, който спи малко, става раздразнителен. Той не може да се концентрира върху работата, да премине успешно обучение.
Да спиш в едно легло с насекоми, които постоянно хапят, е изпитание. Не е нужно да търпите дискомфорт и да се жертвате - трябва да се обадите на унищожител, който бързо ще отстрани проблема.

Методите „направи си сам“ са неефективни
В магазините се продават спрейове, примамки, гелове и други инсектициди, които не вършат добре работата.
За да се отървете от дървениците, трябва внимателно да третирате всички места, където те се крият. 

Бързо размножаване
Насекомите, които човек вижда на леглото си през нощта, далеч не са всички индивиди, които се намират в жилището. Те могат да се скрият в процепите на тапетите, в областта на матрака, в гънките на дивана.
Намирането на всички не е лесна задача. Дори ако е било възможно да се отровят някои от тях, това не означава, че човек напълно се е справил със задачата.
Ефектът от независимите действия е краткотраен. Насекомите се размножават бързо.
 
Дървениците развалят интериораЛеглото не е единственото място, което вредителите развалят с присъствието си.
Малките паразити оставят следи от престой върху тапетите и пода. Тяхното присъствие може да се определи по характерни черни точки по повърхността на стените и подовите настилки.

Унищожителите работят с гаранция
След работата на професионалистите в апартамента не остава нито една жива буболечка. Как става така?
Всичко е благодарение на специален инструмент и оборудване, професионалистите успяват да обработят дори най-тайния ъгъл. След първото посещение на унищожителя резултатът ще бъде очевиден.

Специалистът знае къде се крият досадните вредители
Много хора дори не подозират в какви тайни ъгли се крият дървениците. Само квалифициран специалист знае къде точно се събират.
Трябва да обработите всички шевове на дивана или леглото, матраците, възглавниците. Но това не е всичко. Унищожителите изследват стени и подове, идентифицират местата на натрупване на паразитите.

Борбата с вредителите дава трайни резултати
След неуспешни опити с аерозоли човек се отчайва. Ефектът продължава от една до две седмици, като в повечето случаи закупените от магазина обикновени продукти просто отблъскват вредителите за кратко време. Скоро буболечките отново започват да пречат на съня.
След дезинфекция от фирма, предлагаща ДДД услуги, няма да се налага отново да се обаждате на специалисти.

Безопасност за хора и домашни любимци
Целта на унищожителя е не само да отърве къщата от дървеници, но и да не навреди на човека и неговите домашни любимци. За това се използват специални препарати. За насекомите те са смъртоносни, а за останалите - не.

Коментирайте
Подобни новини
Все повече добричлии се възползват от специализираната площадка за разделно събиране на отпадъци (ВИДЕО)
Все повече добричлии се възползват от специализираната площадка за разделно събиране на отпадъци (ВИДЕО)
Новоизбраният управител на „Градски транспорт – Добрич“ отговаря на въпроси в бюджетната комисия към ОбС-Добрич
Новоизбраният управител на „Градски транспорт – Добрич“ отговаря на въпроси в бюджетната комисия към ОбС-Добрич
Община град  Добрич информира за ремонтни дейности по ул. "Генерал Колев”
Община град Добрич информира за ремонтни дейности по ул. "Генерал Колев”
РИК-Добрич предлага да бъде платено допълнително на всички СИК
РИК-Добрич предлага да бъде платено допълнително на всички СИК



Яндекс.Метрика