Над 50 души мериха сили в турнира „Воля за победа” в Добрич (СНИМКИ)

14.08.2022 г. 16:32:42 ч.
/
Над 50 души мериха сили в турнира „Воля за победа” в Добрич (СНИМКИ)
Над 50 състезатели от близо 10 клуба от страната участваха в тазгодишното издание на турнира по канадска борба „Воля за победа” в Добрич. Традиционната проява за състезатели с увреждания, организирана от клуб „Хищник”, се проведе днес в Младежки център – Добрич.
Турнирът бе открит от зам.кмета Росица Йорданова, която прие грамотата, която организаторите връчиха на Община Добрич за оказаната подкрепа през всичките години, в които турнирът се провежда. Самата Йорданова връчи отличията на победителите.
Мустафа Мехмедалиев, който се завърна към състезания след няколко годишно прекъсване, спечели сребърен медал в кат. + 85 кг. дясна ръка. Другият представител на клуб „Хищник” - Илия Костов, не успя да се пребори за медал.
Турнирът се провежда със съдействието на Община град Добрич. Подкрепа оказват Пицария „Уно”, „Русев строй“ и Областният съвет на БЧК-Добрич. Захари Стоянов изказа благодарности на директора на Младежкия център за осигуреното място и на охраната на център, който съдейства на участниците по време на целия турнир.


Коментирайте
Подобни новини
Милица Мирчева отново първа на "Перник рън"
Милица Мирчева отново първа на "Перник рън"
Гросмайстор Момчил Петков с  успех в националния шампионат на Румъния
Гросмайстор Момчил Петков с успех в националния шампионат на Румъния
Нов треньор в школата на ФК „Добруджа“
Нов треньор в школата на ФК „Добруджа“
ВОЛЕЙБОЛ: Добруджа 07 спечели днешната си контрола с Черно море във Варна
ВОЛЕЙБОЛ: Добруджа 07 спечели днешната си контрола с Черно море във ВарнаЯндекс.Метрика