„Неопърл България“ започна разширяване на завода в Добрич (ВИДЕО)

27.04.2023 г. 15:15:28 ч.
/
„Неопърл България“ започна разширяване на завода в Добрич (ВИДЕО)
„Неопърл България“ ЕООД разширява производствената си база в Добрич. Днес се състоя символичната първа копка на строителните дейности по разширяване на завода за гъвкави съединения.
Инвестицията ще увеличи площта на завода с още близо 3000 кв. метра. Разширението включва още една производствена сграда, офиси, съблекални и паркинг, който ще е нужен, защото ще има нужда от наемане на още персонал, каза по време на церемонията управителят на компанията Веселин Велев. Очаква се дейностите да приключат след по-малко от 200 дни.
Дойде един момент, който очаквахме от дълго време. Планираме го от последните няколко години. Въпреки трудностите и сложната обстановка, в която се намираме всички, дойде дългоочакваният момент да направим тази крачка, която ще ни даде нови възможности, допълни Велев.
Той припомни, че заводът функционира от 2018 година. За тези пет години това, което направихме благодарение на колегите, ни даде увереност, че „Неопърл България“ може повече и има капацитета, възможностите, желанието и опита да надгради това, което до момента сме направили. Това е още една крачка, но не и последната“, посочи той.
Строителните дейности отново са възложени на „Бараж Груп“, като управителят на компанията Костадин Чуклев изказа благодарност, че „Неопърл“ отново се доверява на тях и за разширението.
Веселин Велев благодари на своите бизнес партньори, на Община Добрич и на своите служители. На събитието присъстваха зам.-кметът инж. Пенчо Керванов, председателят на Общинския съвет на Добрич Нивелин Радичков, общински съветници и представители на бизнеса.  
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Как се бърка бетон?
Как се бърка бетон?
Не се очаква драстично поскъпване на българското море
Не се очаква драстично поскъпване на българското море
Оптимизирайте бизнеса си с Visa
Оптимизирайте бизнеса си с Visa
Земеделското министерство готви промени в Закона за арендата
Земеделското министерство готви промени в Закона за арендатаЯндекс.Метрика