Остин Бътлър, Том Харди и Джоди Комър живеят над закона с „Моторджии“ от днес в кината (ВИДЕО)

21.06.2024 г. 09:38:04 ч.
/
Остин Бътлър, Том Харди и Джоди Комър живеят над закона с „Моторджии“ от днес в кината (ВИДЕО)
В търсене на нашата уникална идентичност, ние често се обръщаме към групи, които да ни помогнат да дефинираме себе си, а един от най-ярките примери за това са мотоциклетите и мотоклубовете от 60-те години на ХХ в. От утре, 21 юни, само в кината Моторджии ще ни предостави уникалната възможност да се потопим в звука, визията и усещането за този суров, покрит с моторно масло свят, превърнал се в символ на бунта и свободата.
Моторджии проследява историята на измислената банда „Вандалите“ през погледа на нейните създатели и членове. Запознаваме се със своенравната Кати (Джоди Комър), която се влюбва в Бени (Остин Бътлър) – най-новия член на мотоклуба от Средния запад, предвождан от загадъчния Джони (Том Харди). Подобно на цялата страна, клубът постепенно еволюира, превръщайки се от място за сбирки на местните аутсайдери в опасен подземен свят на насилие, което принуждава Бени да избира между Кати и лоялността си към Бени и моторджиите.
Вдъхновен от забележителната книга на фотожурналиста Дани Лайън от 1968 г., Моторджии е интимен и безкомпромисен поглед към възхода и падението на известните американски мотоциклетни клубове, които живеят над закона. Филмът е реализиран от признатия от критиката режисьор и сценарист Джеф Никълс, който заедно с горещите звезди Остин Бътлър и Джоди Комър ни предлага нов интригуващ поглед към продукцията в ексклузивно видео зад кадър.

Сценарист и режисьор на Моторджии е Джеф Никълс (Take Shelter, Mud, Loving), а продуценти са Сара Грийн, Брайън Кавано-Джоунс и Арнън Милчън. Във филма участват Джоди Комър, Остин Бътлър, Том Харди, Майкъл Шанън, Майк Файст, Бойд Холбрук, Деймън Хериман, Бо Кнап, Емъри Коен, Карл Глусман, Тоби Уолъс, Норман Рийдъс, Хепи Андерсън, Пол Спаркс и др.
Даваме пълна газ с Моторджии от утре, 21 юни, само в кината.

Видео:

Източник:PR Forum Film

Коментирайте
Подобни новини
Най-добри практики за защита на вашата самоличност в онлайн казина
Най-добри практики за защита на вашата самоличност в онлайн казина
В "Гладиатор 2" Ридли Скот сбъдва мечтата си за битка между гладиатори и... носорог
В "Гладиатор 2" Ридли Скот сбъдва мечтата си за битка между гладиатори и... носорог
Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“  от 14 февруари в кината (ВИДЕО)
Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“ от 14 февруари в кината (ВИДЕО)
SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 за шести път посреща най-големите звезди на 90-те в Бургас
SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 за шести път посреща най-големите звезди на 90-те в БургасЯндекс.Метрика