Пазаруване с отстъпки и намаления е възможно в сайта Отстъпка.БГ

21.04.2021 г. 12:21:31 ч.
/
Пазаруване с отстъпки и намаления е възможно в сайта Отстъпка.БГ
Когато пазаруваме онлайн, всички искаме да намерим най-добрите оферти и добрата новина е, че това не е трудно за постигане. Почти никой вече не пазарува в интернет, без първо да е потърси отстъпка, промоционален код или купон.
 
            Онлайн пазаруването, направено от дивана или леглото, е може би най-приятният шопинг, който можете да направите. Вече отминаха дните, в които трябва да чакате на дълги опашки и да се борите за последната дреха във вашия размер. Сега, само с няколко клика, ще откриете невероятни находки и то придружени с отстъпки и промо кодове.

1.История 
- Първата модерна програма за лоялност започва през 1793 г., когато търговец от Съдбъри, Ню Хемпшир започва да възнаграждава клиентите с „медни жетони“. Те се натрупвали при покупки и служели за отстъпка при следващи такива. По този начин хората посещавали отново и отново магазина на търговеца. Идеята е пренесена и през 18 век.
- Знаете ли, че първият купон е издаден от Coca-Cola през далечната 1888 година и на него пишело “безплатна чаша”? Да, идеята била на Аса Кендлър, като този вид талони били изпращани по пощата до потенциалните клиенти или поставяни в списания. Смята се, че между 1894 и 1913 г. всеки девети американец е получил безплатна Coca-Cola при общо 8,5 млн. безплатни напитки. И до днес можете да откриете такъв вид подаръци към вашите покупки; 
- Друг интересен факт е, че в Австралия потребителите за първи път са се срещнали с купони за отстъпки, когато компанията Shopa Docket пуска такива на гърба на издадените касови бележки през 1986 г.

2.Отстъпките днес 
            Отстъпките са най-често търсеното нещо при пазаруване. Много магазини намаляват стоките си или правят купони за отстъпки, които могат да се използват при определени обстоятелства. Различните магазини предлагат и различни отстъпки - някои с по-голям процент, други с по-малък. Разбира се, колкото е по-голяма отстъпката, толкова по-добре за клиента, защото така той ще спести повече пари от покупката си.

- Минуси
Недостатъкът на промоционалните кодовете е, че понякога са трудни за намиране и човек трябва да търси с часове, за да открие такива. Малко са брандовете, които правят тези кодове лесно достъпни за клиентите си. Самите отстъпки са по-лесни за откриване.

- Плюсове
Когато не ви се търсят отстъпки и промо кодове с часове, на помощ идва Отстъпка.БГ. По-изгодното пазаруване вече е възможно, лесно и приятно. Сайтът е един от малкото такива на територията на България, предлагащ промоционални кодове и отстъпки за множество магазини и услуги. Целта на сайта е да се съберат промоциите от всеки един търговец в страната, като това ще улесни много българския потребител, предоставяйки му отстъпките от любимите му магазини на едно място.

3.Отстъпка.БГ 
В момента в Отстъпка.БГ ще намерите промо кодове и отстъпки на много големи и разнообразни брандове, предлагащи стоки, започващи от детски играчки и стигащи до козметика и парфюмерия и даже до услуги, които са с различни проценти намаление.

 След като влезете в сайта, пред вас ще се появят всякакви магазини. Кликайки на този, избран от вас, ще видите промо код или процент отстъпка, а ако скролнете надолу, ще разберете повече информация за мястото, от което искате да пазарувате, както и ще получите информация за поставянето на кода (ако има такъв).
 Друго, с което сте улеснени е, че под кода или процента за отстъпка има бутон, който директно ви изпраща към сайта на магазина и то точно в категорията продукти, които са намалени. Чудесно е колко много сте улеснени, нали?
 
Вече няма нужда да влизате в различни сайтове и да прекарвате часове в търсенето на страхотни оферти. Влезте в отстъпка.бг и ще намерите всички промоции на едно място.

Коментирайте
Подобни новини
Диана Бютюнска, изп. директор на Фрамар Холдинг АД:  Добрич е добра идея за нова аптека Фрамар
Диана Бютюнска, изп. директор на Фрамар Холдинг АД: Добрич е добра идея за нова аптека Фрамар
Министърът на туризма е за запазването на 9% ДДС за ресторантите
Министърът на туризма е за запазването на 9% ДДС за ресторантите
Рекордно увеличение на сделките с имоти в Добрич
Рекордно увеличение на сделките с имоти в Добрич
3,4 млрд. лв. ще бъдат по сметките на земеделските стопани до края на годината
3,4 млрд. лв. ще бъдат по сметките на земеделските стопани до края на годинатаЯндекс.Метрика