Страхът се разпространява с „Усмивка 2“ само в кината през октомври (ВИДЕО)

19.06.2024 г. 13:21:13 ч.
/
Страхът се разпространява с „Усмивка 2“ само в кината през октомври (ВИДЕО)
През 2022 г. зловеща Усмивка завладя кината. Смразяващият хорър трилър, разказващ за свръхестествена сила, която поразява хората с ужасяваща усмивка, се превърна в истинско попкултурно явление и стана най-касовият хорър филм в световния боксофис за годината. Този октомври, отново под вещото ръководство на режисьора и сценарист Паркър Фин, феноменът се завръща на големия екран с криещия редица изненади Усмивка 2.
Усмивка 2 разказва историята на световната поп сензация Скай Райли (Наоми Скот), която има повече от бурен живот под светлините на прожекторите. Точно когато е на път да се отправи на ново грандиозно турне, Скай става свидетел на смъртта на свой приятел и започва да преживява все по-ужасяващи и необясними събития. Съкрушена от ескалиращия ужас и тежестта на славата, тя е принудена да се изправи лице в лице с тъмното си минало, за да възвърне контрола над живота си, преди да е станало твърде късно.
Трейлърът на Усмивка 2 ни запознава със Скай и разкрива първия ѝ сблъсък с ужаса на смъртоносната усмивка. Видеото потвърждава и обещанието на авторите, че новият филм ще бъде значително по-различен от първия и ще предложи на зрителите напълно нова история – още по-зловеща, още по-напрегната и още по-шокираща. Усмивката никога няма да ви пусне!    

Режисьор и сценарист на Усмивка 2  е Паркър Фин (The Hidebehind, Усмивка), а продуценти са Марти Боуен, Уик Годфри, Айзък Клауснър и Робърт Салерно. В ролите са Кайл Гарнър, Наоми Скот, Лукас Гейдж, Розмари ДеУит, Дилън Гелула, Раул Кастийо и др.
Страхът се разпространява с Усмивка 2 от 18 октомври само в кината.

Видео:

Източник:PR Forum Film

Коментирайте
Подобни новини
Най-добри практики за защита на вашата самоличност в онлайн казина
Най-добри практики за защита на вашата самоличност в онлайн казина
В "Гладиатор 2" Ридли Скот сбъдва мечтата си за битка между гладиатори и... носорог
В "Гладиатор 2" Ридли Скот сбъдва мечтата си за битка между гладиатори и... носорог
Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“  от 14 февруари в кината (ВИДЕО)
Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“ от 14 февруари в кината (ВИДЕО)
SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 за шести път посреща най-големите звезди на 90-те в Бургас
SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 за шести път посреща най-големите звезди на 90-те в БургасЯндекс.Метрика