Веселин Велев: 25 години „Веник” работи за утвърждаване на авторитета на фирмата (ВИДЕО)

18.05.2022 г. 10:54:54 ч.
/
Веселин Велев: 25 години „Веник” работи за утвърждаване на авторитета на фирмата (ВИДЕО)
На 19 май се навършват 25 години от старта на търговката дейност на „Веник” в Добрич.
„Началото беше една много силна емоция. Начинание, което трябваше да доведе до положителен резултат в областта на търговията тогава”. С тези мисли се връща към деня преди четвърт век Веселин Велев – собственик  на фирмата.
Пътят на израстването е дълъг. „Започнахме скромно. Стартирахме от нулата  и стъпка по-стъпка, целенасочено и устремено успявахме да надграждаме, за да има е днес това, което се вижда”, споделя  Веселин Велев.
Утвърждаването на  авторитета на фирмата е постоянен процес и отговорност на всички служители в нея. „Доброто име не се създава за ден или два. За да се постигне разпознаваемост и да се установи доверие у клиентите, трябва труд”, категоричен е той.
По думите му това, което винаги е било важно за мениджмънта на фирмата, е тя да разполага с компетентни служители, които да дават точните консултации на  клиентите.
Според Веселин Велев, всеки работодател е длъжен да създаде необходимите условия и среда за работа и изява на максималния потенциал на работещите.”Доволният служител може да обслужи клиентите по най-добрият начин. Това е инвестиция, която се връща като резултат в дейността на фирмата”, коментира още Веселин Велев.
Динамиката на икономическата  среда налага адаптивност и непрекъснат  отговор на предизвикателствата, които тя поставя пред бизнеса.  „Конкуренцията пред 25 години няма нищо общо с тази от днес. Конкуренцията е нещо полезно и ние се стремим да отговаряме на предизвикателствата, пред които ни изправя. Опитваме се да си партнираме и да  се учим от нея”, казва той.
25 години след старта на дейността на търговската фирма „Веник” Веселин Велев е категоричен, че не съжалява за избора, направен тогава. „По образование съм инженер, но обстоятелствата се наложиха така, че трябваше да изуча търговията от нула. Днес мога да кажа, че имам още много да уча, защото  човек не трябва да спира в своето развитие”.
 От няколко години името на фирмата е познато и като доставчик на едро на ВиК- материали, оборудване за баня, санитарна керамика  и други продукти  от този бранш.
По случай годишнината ”Веник” е подготвил редица изненади  за всички свои клиенти, които ще посетят магазините на фирмата в празничния 19 май, както и в останалите дни. Очакват ги големи отстъпки и много подаръци.

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Ето защо проактивните фирми използват еврофинансиране
Ето защо проактивните фирми използват еврофинансиране
Търсят се 27 000 работници за туристическия сезон на Черноморието
Търсят се 27 000 работници за туристическия сезон на Черноморието
Как се бърка бетон?
Как се бърка бетон?
Не се очаква драстично поскъпване на българското море
Не се очаква драстично поскъпване на българското море



Яндекс.Метрика