Начало >Добруджа >Общество

Изложението „Селското стопанство и всичко за него” събира за 30-и път земеделския сектор

17.08.2022 г. 10:28:22 ч.
/
Изложението „Селското стопанство  и всичко за него” събира за 30-и път земеделския сектор
30-ото юбилейно издание на изложението „Селското стопанство  и всичко за него”, ще се проведе в периода  31 август – 3 септември в СК „Простор” гр. Добрич.
Тематиката на изложението, както всяка година е едрогабаритна, малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, прикачни и навесни селскостопански машини, семена и препарати за растителна защита и автомобили.
Две седмици преди откриването 47 фирми са заявили участие, съобщават организаторите от „Добрички панаир“ АД.  За първи път на изложението ще се представи италианска фирма, която ще покаже селскостопанска техника и оборудване. Тази година има засилен интерес към автомобилния сектор и за първи път на панаира ще бъдат изложени висок клас автомобили от Ratola. Официален вносител за България на автомобилните марки BRABUS-Германия и Ssang Yong-Корея. На изложението ще се представи и Булвария - представител на Мазерати и Oпел. Сред най-новите участници са фирми, предлагащи  огромна гама дискове и лапи за всички марки прикачен инвентар на марката Щатарк. Търговска фирма за агро-биотехнологии предлагащи  иновативни 100% био торове. Заваръчни машини и консумативи на фирма Патон – Украйна. Полиуретанови ботуши на фирма -  Bekina – Белгия. Нови технологии при отглеждането на животни, оборудване от водещи европейски производители.
В съпътстващата програма се предвижда безплатен семинар по биоземеделие Но-тил (безоранна) технология, изложба и други събития.
Официалното откриване е предвидено за 31 август от 10:00ч. СК „Простор”.

Коментирайте
Подобни новини
Добричлията Стоян Стоянов - ВИП гост на международен зумба фестивал в Нидерландия (СНИМКИ)
Добричлията Стоян Стоянов - ВИП гост на международен зумба фестивал в Нидерландия (СНИМКИ)
От 1 април Община Добрич  е с нова обслужваща банка и нови банкови сметки
От 1 април Община Добрич е с нова обслужваща банка и нови банкови сметки
Работилница за дърворезба “Традиции и съвремие“ организират Европа Директно Добрич и Младежкият център
Работилница за дърворезба “Традиции и съвремие“ организират Европа Директно Добрич и Младежкият център
Водните аварии днес
Водните аварии днес



Яндекс.Метрика